ti 24.03. klo 19:00

North - compLexity Gaming

North voitolla jatkoon

ESL:n Pro Leaguen lohkot A ja B pelataan tänään päätökseen, kun päätöskierros pelataan samanaikaisesti joukkueiden osalta. Klo 19:00 aloitetaan lohkon B peleillä, kun viihdettä on tarjolla kolmessa eri striimissä. Lohko A pelaa oman päätöskierroksensa tämän jälkeen klo 23:00. Kaikki sarjat ovat paras kolmesta (BO3), eli viihdettää riittää suurella todennäköisyydellä aina aamuyön pimeille tunneille.

Lohkossa B North ja complexity kohtaavat päätöskierroksella, kun voitolla North varmistaa itselleen jatkopaikan hyvin suurella todennäköisyydellä. Joukkue onnistui voittamaan maanantaina BIG Clanin, kun joukkue kampesi itsensä väkisin Vertigon voittoon jatkoajan jälkeen, kun saksalaiset menettivät selkeän johtonsa CT-puolella lahjoittaen pois pari voitettua kierrosta ratkaisevilla hetkillä. Northin suurin positiivinen yllätys oli MSL, joka vei OpK tilastoa todella väkevällä otteella. Tanskalaiset pystyvät parhaimmillaan todella kauniseen peliin, mutta tässäkin turnauksessa joukkueelle on osunut todella paljon heikkoja karttapuoliskoja ja yksittäisiä karttoja.

Jos Northin otteet ovat olleet läpi turnauksen vuoristorataa, niin ovat olleet myöscomplexityn, jolla on jo peräti 11 pelattua karttaa edellisessä neljässä ottelussa. Joukkueen ehdoton voimakaksikko ovat olleet tanskalaiset blameF ja k0nfig, jotka ovat kantaneet useamman karttavoiton yksittäisillä pelisuorituksillaan. Kokonaisuutena suurella rahalla haalittu tähtijoukkue ei ole vielä lunastanut odotuksia suhteessa palkkakuittien kokoon.

Karttojen osalta Complexity poistaa Vertigon ja North poistaa Infernon. Tämä jättää Northille auki Nuken ja Complexitylle Trainin, eli molemmat saavat itselleen edullisen kartan. Tämän johdosta lapulle poimitaan Northin oman kartan tasoitusta ja pelattujen karttojen overia. Northin pitäisi pystyä hoitamaan Nuke normaalilla pelillään, varsinkin terroristipuolella joukkueen taktiikat ovat monipuolisemmat kuin complexityllä ja k0nfigilta vaaditaan jälleen maagisia suorituksia pelin kääntämiseen. Tämän lisäksi sivukohteena lapulle poimitaan pelattujen karttojen overia, koska molemmat ovat prosenteissa sen verran vahvoilla omassa kartassaan.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>