CS la 13.03. klo 16:30

G2 - NIP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Uudistettu G2 kenties liian kova vastus vaikeroivalle ruotsalaisjoukkueelle

ESL Pro League jatkuu heti lauantaina B-lohkon avausotteluilla. A-lohko on nyt taputeltu, ja siitä jatkoon etenivät Heroic, Complexity ja FunPlus Phoenix. On B-lohkon vuoro, jossa ENCE, Mousesports, G2, NIP, FaZe ja Vitality taistelevat kolmesta jatkopaikasta turnauksessa. Päivän toisessa ottelussa G2 saa vastaansa ruotsalaisjoukkue NIP:n. Ottelu alkaa klo: 16:30 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

G2 on pienoinen ennakkosuosikki otteluun kertoimien valossa ja ansaitusti. NIP on pelannut kehnosti viime päivinä, ja joukkue hävisi jopa ottelunsa Snow Sweet Snow -turnauksessa puolalaisjoukkue AGO:lle, joka on huomattavasti alempana joukkuerankingissä, kuin NIP. NIP tulee otteluun kolmen ottelun häviöputkessa, ja joukkue ei ole näyttänyt positiivisia merkkejä forminsa parantumisesta.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

G2 lähtee otteluun uuden pelaajan voimin. Joukkue penkitti pitkäaikaisen AWP-pelaajansa Kenny “KennyS” Schrubin ja otti hänen tilalleen ennenkin G2:ssa pelanneen Audric “JaCkz” Jugin. Nyt KennyS:n paikan joukkueen AWP-pelaajana ottaa G2:n tähtipelaaja Nikola “NiKo” Kovač, joka siirtyy joukkueen hybrid-AWP -pelaajaksi. JaCkz tulee todennäköisesti toimimaan joukkueen entry-fräggerinä, kuten hän aikaisemminkin toimi pelatessaan G2:n paidassa.

G2 on ennakkosuosikki otteluun NIP:n surkean formin vuoksi. G2 ei ole pelannut vielä virallista ottelua (yhtä show-ottelua lukuun ottamatta) uuden kokoonpanonsa kanssa, mutta muutos ei ole niin iso, että joukkueen peli kärsisi siitä sen koommin. Joukkue saattaakin saada lisäenergiaa uudesta pelaajasta. Tämä on normaali ilmiö, josta todisteena esimerkiksi OG:n viimeaikainen pelikunto heidän uuden pelaajansa kanssa.

G2 saa otteluun itselleen sopivat kartat, joissa joukkueen pitäisi päihittää ruotsalaisjoukkue pelkästään tulivoiman voimin. Tämän vuoksi G2:lle tarjottava 1,72 -kerroin kelpaa loistavasti pienin panoksin.