to 26.03. klo 15:25

FaZe Clan - TyLoo

FaZe pääsee irti

ESL:n Pro League jatkuu jälleen torstaina. Viikon alussa saatiin päätökseen Euroopan liigan lohkot A ja B, ja torstaina iltapäivästä oman urakkansa aloittaa Euroopan sarjan lohko C sekä Pohjois-Amerikan liiga. Euroopan pelit aloittaa FaZe Clan sekä TYLOO. Ottelu alkaa 15:15 ja se on totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3).

FaZe esiinty todella pirteästi CS vuoden isommin avanneessa IEM Katowicessa, mutta valitettavasti turnaus päättyi alemman kaavion finaaliin, kun joukkue taipui toistamiseen NaVille, joka voitti lopulta koko turnauksen. Joukkue on tämän hetkisellä kokoonpanolla tulivoimaltaan koko skenen parhaimmistoa, kun coldzera ja Niko yhdessä AWP-pelaaja brokyn kanssa muodostavat tulivoimaisen trion, jolla on taustatukena rainin ja olofmeisterin kaltaiset yksilöt. Vaikka olofmeister ei ole enää fnaticin aikojen vireessä on hän taktisilta taidoiltaan esim. treidaamisessa edelleen lajin eliittiä.

Vastustaja TYLOO, joka huolimatta aasialaisesta kokoonpanostaan pelaa Euroopan sarjaa, on aasialaisen joukkueen prototyyppi. Kaikki pelaajat on varustettu järkyttävän kovalla reaktioajalla ja pelaajien flikit osuvat todella usein, mutta varsinainen taktinen pelaaminen on TYLOOlla ja muilla aasian skeneä ylläpitävillä organisaatioilla jäljessä Eurooppaa ja NA:ta. Joukkue menetti vuoden alussa tulivoimaisen BnTeTin ja ainakin tähän mennessä tuuraajaksi hankittu korealainen xeta on jättänyt vielä toivomisen varaa otteissaan.

Karttojen osalta TYLOO poistaa Nuken, koska se on joukkueen permabanni. FaZe on taas vaihdellut omaa banniaan Trainin, Overpassin ja Vertigon välillä, ja Tyloon tapauksessa banni osuu joko junamaahan tai OP:hen. FaZelle jääkin auki omaksi kartaksi Inferno, jossa joukkue on ollut kuin kotonaan ja se on ehdottomasti tähtisikermän paras valinta, koska Mirage on todennäköinen valinta myös TYLOOlla, ja FaZen on turha käyttää oma valintansa siihen aloittaakseen terroristina.

FaZe on paperilla kaikilla osa-alueilla TYLOOta edellä, varsinkin BnTeTin poistuttua kokoonpanosta. Pelivalinnaksi otetaankin FaZen oman kartan voittoa tasoituksella, kun luvassa voi olla todella nopea kartta, jos TYLOO ei onnistu ryöstämään molempia pistoolikierroksia. FaZen pitkästä tauosta ja online-pelien yllätyksellisyydestä johtuen panostuksesta otetaan kuitenkin pykälän verran pois.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>