ti 24.03. klo 23:00

GODSENT - Spirit

GODSENT:lle tarjotaan ylikerrointa

ESL Pro Leaguen A-lohko tulee päätökseen tänään, 24. päivä tiistaina. Kello 23:00 alkaa viimeiset A-lohkon ottelut. NiP saa vastaansa ENCE:n ja on samalla vahvasti kiinni lohkon kärkipaikassa. Vitality ja Astralis taistelevat keskenään voitosta. Käytännössä kyseisen ottelun täytyy päättyä 2-0 -tuloksella toiselle joukkueelle, että kummalakaan olisi mahdollisuuksia kärkipaikkaan. Vielä sen jälkeen NiP:n täytyy joko hävitä ottelu tai hävitä ENCE:lle yksi kartta.

Illan ottelu, jossa ei panosta ole, pelataan GODSENT:n ja Spiritin välillä. Spiritillä ei ole mahdollista sijoittua kolmanneksi, sillä Vitalityn karttaero on parempi venäläisiin verrattuna. Joten vaikka Spirit voittaisi illan ottelunsa 2-0, ja Vitality häviäisi 0-2, ei Spirit kipuaisi kolmannelle sijalle.

Godsent on esitellyt lupaavaa peliä läpi alkuvuoden. Joukkueen ongelmana on ollut ottelut kovempia vastustajia vastaan. Joukkueen suomalaispelaaja Jesse ”zehN” Linjala on mm. twiitannut aiheesta suomalaisseuraajilleen.

Kysessä on hyvin yleinen ongelma ”tier 2” joukkueiden kesken, joka on silti helppo korjata puhumalla ja pelaamalla. Tänä iltana GODSENT:llä ei pitäisi kuitenkaan tälläisiä ongelmia olla, sillä Spirit on kaukana kärkijoukkueesta. Kyseessä on GODSENT:n tasoinen joukkue, jota vastaan he varmasti harjoittelevatkin välillä.

Samalla pelillä, mitä GODSENT on esittänyt viime aikoina ennen Pro Leaguea, voi haastaa Spiritin hyvin. Karttavalikoima tulee olemaan mielenkiintoinen. Antaako Spirit GODSENT:lle Vertigon, jossa joukkue on suoriutunut loistavasti vai joutuuko GODSENT valita omaksi kartakseen esimerkiksi Nuken. Kartoista on hyvin vaikea sanoa mitään, mutta se on varmaa, että GODSENT:llä on liian iso kerroin, joka napataan lapulle.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>