CS pe 12.03. klo 20:00

Heroic - Complexity

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Heroic karttojen turvin ennakkosuosikin asemassa

ESL Pro Leaguen A-lohko tulee päätökseen perjantaina, jolloin pelataan poikkeuksellisesti kaikki kolme ottelua klo: 20:00 alkaen. Tanskalaisjoukkue Heroic kohtaa omassa ottelussaan Complexityn. Ottelu alkaa klo: 20:00. Joukkueiden välisessä ottelussa ei liialti panosta ole, sillä molemmat joukkueet ovat jo varmasti jatkossa A-lohkosta.

Heroic lähtee otteluun kertoimien valossa pienoisena ennakkosuosikkina kertoimien valossa. Joukkue on pelannut loistavasti, ja on voittanut kaikki pelaamansa ottelut ESL Pro Leaguessa. Heroicin illan vastustaja Complexity on myös nostanut tasoaan hurjasti, ja on voittanut kolme pelaamastaan neljästä ottelusta. Complexity kuitenkin kärsi tappion yllättäen saksalaisjoukkue BIG:ä vastaan.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Heroic saa illan otteluun loistavat kartat. Complexity tulee poistamaan Vertigon, joka on joukkueen vakipoisto karttavalinnoissa. Heroic tulee poistamaan Dust 2:n, joka on tanskalaisjoukkueen vakipoisto. Complexity tähtää oman karttavalintansa kanssa todennäköisesti Miragea, jossa Heroic ei ole ollut parhaimmillaan. Kyseisessä kartassa Complexity on voittanut neljä viimeisestä viidestä ottelustaan.

Heroic tähtää oman karttavalintansa todennäköisesti Infernoon, jossa joukkueelta on nähty loistavia suorituksia. Kolmantena karttana saatetaan hyvinkin nähdä Nuke, jossa Heroic olisi ennakkosuosikki.

>>Ei vielä tiliä Unibetilla? Betsaa uuden asiakkaan etuna suosikkiasi ENCE – HAVU -ottelussa peräti 30.00 kertoimella!