ti 24.03. klo 23:00

NiP - ENCE

Ruotsalaisjoukkueella mahdollisuudet lohkon kärkipaikkaan

ESL Pro Leaguen A-lohkon viimeinen kierros pelataan tänään, tiistaina 24.03. Kaikki kolme ottelua pelataan samaan aikaan kello: 23:00. Kaikki kolme ottelua pelataan myöskin paras kolmesta -formaatilla, joten viihdettä riittää keskiyön jälkeenkin.

Tänä iltana ENCE:n kohtaava NiP pitää hallussaan ESL Pro Leaguen A-lohkon kärkipaikkaa. NiP on tasapisteissä Astraliksen ja Vitalityn kanssa, jotka kohtaavat tänään samaan kellonaikaan keskenään. NiP:llä on huomattavasti suurempi kierrosero, kuin kahdella edellä mainitulla. NiP voitti Astraliksen ja hävisi Vitalitylle. Kärkipaikka ratkaistaan ensi sijassa tasapisteissä olevien välillä karttaerolla. NiP on tällä hetkellä kartoissa tilanteessa 6-2, kun taas Vitality on 7-3, ja Astralis 6-3.

NiP lähtee joka tapauksessa otteluun suurena ennakkosuosikkina. Suomalaisjoukkue ENCE on oman pelinsä kanssa täysin hukassa, ja he ovatkin hävinneet kaikki ottelunsa Pro Leaguessa tähän mennessä. Kymmenestä viimeisimmästä ottelusta ENCE on hävinnyt yhdeksän, joka todella surkea suoritus. ENCE on jatkanut tippumista HLTV:n rankingeissa Aleksib:n penkityksen jälkeen ja nyt joukkue majailee sijalla 21.

Ruotsalaisjoukkue NiP saa otteluun erinomaiset kartat. ENCE joutuu poistamaan vakipoistonsa Vertigon, kun taas NiP poistaa Dustin. NiP tulee todennäköisesti valitsemaan omaksi kartakseen Overpassin, jossa joukkue on osoittanut äärimmäistä vahvuutta. ENCE:llä on kyseisessä kartassa viisi ottelua viimeisen kolmen kuukauden sisään ja nolla voittoa. ENCE:n kannattaa ehdottomasti lähteä kokeilemaan Trainia, jossa joukkue on pärjännyt edes jollain tasolla.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>