CS ke 17.03. klo 16:30

NIP - Mousesports

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

NIP suuri ennakkosuosikki rikkonaista Mousesportsia vastaan

ESL Pro League jatkuu keskiviikkona kolmella ottelulla. Päivän toisessa ottelussa ruotsalaisjoukkue Ninjas in Pyjamas saa vastaansa todella huonossa pelikunnossa olevan Mousesportsin. Ottelu alkaa klo: 16:30 ja se pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. NIP lähtee kertoimien valossa otteluun ennakkosuosikin asemassa, sillä joukkue on voittanut kaksi viimeistä otteluaan ja heitä vastaan asettuu valtavia pelaajamuutoksia tehnyt Mousesports.

Mousesports menetti joukkueen pelin sisäisen johtajansa, ja hänen tilalleen palkattiin lähinnä Australiassa pelannut Christopher “dexter” Nong. Hänen pelinjohtamis-taidot eivät varmastikkaan ole Mousesportsin entisen IGL:n Finn “karrigan” Andersenin tasolla, sillä onhan karrigan yksi maailman parhaista johtajista. Dexter ja Mousesports ovat myös joutuneet aloittamaan puhtaalta pöydältä, sillä hänen lisäksi joukkueeseen saapui myös uusi AWP-pelaaja. Tämä on näkynyt Mousesportsin pelissä ja tuloksissa, jotka eivät näytä hyvältä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

NIP paransi omaa tasoaan kahteen viimeisimpään otteluun, jotka joukkue voitti. NIP päihitti kovavireisen ENCE:n sekä FaZen.

Päivän ottelun karttavalinnat ovat mielenkiintoiset. Mousesports poistaa oman vakipoistonsa Overpassin, kun taas NIP poistaa hyvin todennäköisesti Vertigon, jossa Mousesports voitti ENCE:n lukemin 16-5. Mousesports tulee hyvin todennäköisesti valitsemaan omaksi kartakseen Miragen, kun taas NIP:n valinta taitaa kallistua Nukeen tai Infernoon. Kolmantena karttana nähdään hyvin todennäköisesti Train, jossa NIP koulutti jo FaZea kertaalleen.

Alla NIP:n IGL:n Hampus “hampus” Poserin taidonnäyte: