CS pe 12.03. klo 20:00

OG - FunPlus Phoenix

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

OG:n uusi ilme nikon kanssa on lupaava – joukkue saa otteluun loistavat kartat

ESL Pro Leaguen A-lohko tulee päätökseen perjantaina, jolloin pelataan poikkeuksellisesti kaikki kolme ottelua samaan aikaan alkaen klo: 20:00. OG kohtaa omassa ottelussaan kaksi suomalaispelaajaa sisältävän FunPlus Phoenixin. Ottelu pelataan tietysti paras kolmesta -formaatilla. Joukkueiden välisessä ottelussa panoksena on jatkopaikka, sillä ottelun voittaja etenee pudotuspeleihin.

Ottelun kerroinasettelu on hyvin tasaväkinen. FPX on väläytellyt hyviä tuloksia varapelaajansa Miikka “suNny” Kempin kanssa voittaen mm. BIG:n lukemin 2-1. FPX ei ole kuitenkaan lohkonsa ainoa positiivinen yllättäjä. Aleksi “Aleksib” Virolaisen johtama OG on nostanut tasoaan hurjasti palkattuaan tanskalaispelaaja Nikolaj “niko” Kristensenin. Niko on ollut turnauksessa OG:n kolmanneksi paras pelaaja 1.07:n ratingillä. Hänellä on korkeampi rating, kuin FPX:n parhaiten suorittaneella pelaajalla Pavle “maden” Boškovićilla. OG:lla on siis turnauksessa kolme pelaajaa paremmilla tilastoilla, kuin FPX:llä.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

OG:n pelaamisessa on näkynyt selviä eroja Nathan “NBK” Schmitt:n lähdettyä joukkueesta. Niko on varmasti tuonut joukkueeseen lisää energiaa ja peli-iloa, joka teki varmasti OG:lle hyvää. OG:lta on myös nähty loistavia suorituksia myös Infernon ja Miragen ulkopuolella, joka on hyvä merkki joukkueen pelikunnosta.

Illan otteluun FPX:ää vastaan OG lähtee loistavin ennakkoasetelmin. Joukkue on todistanut olevansa äärimmäisen vahva joukkue Nukessa nikon kanssa, joka horjuttaa FPX:n mahdollisuuksia, sillä kyseinen kartta on heidän vakivalinta. FPX:n toinen paras kartta on Inferno, jota OG on pitkään pitänyt omana vakivalintanaan. Näiden karttojen lisäksi OG on viime aikoina näyttänyt osaamistaan myös Overpassissa.

FPX:llä ei ole karttaa, johon joukkue lähtisi selvänä ennakkosuosikkina. Jos ottelu olisi pelattu kuukausi sitten, kun NBK oli OG:n kokoonpanossa, olisi tilanne hyvin todennäköisesti toinen, mutta niko on tuonut OG:n kokoonpanoon valtavasti energiaa, joka näkyy selvästi OG:n yksilöiden tasonnostona.

>>Ei vielä tiliä Unibetilla? Betsaa uuden asiakkaan etuna suosikkiasi ENCE – HAVU -ottelussa peräti 30.00 kertoimella!