ESL Pro League ti 02.10. klo 18:00

-

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO, ESL Pro League S8: Ninjas in Pyjamas – Space Soldiers | Ylivoimaista dominointia?

ESL Pro League Season 8
Edessä on ESL Pro Leaguen kahdeksas kausi, ja hyvin monta laadukasta ottelua. Ninjas in Pyjamas ja Space Soldiers pääsevät avaamaan sarjan kahdella BO1 ottelulla. Otteluissa pelattavat kartat ovat Mirage ja Cache.
NiP:n suorittamista on ollut ilo katsella viimeisen kolmen kuukauden ajan. Mirage on luonnistunut ruotsalaisilta todella mallikkaasti. NiP on pelannut Miragea yksitoista kertaa viimeisen kolmen kuukauden aikana 54,5% voittoprosentilla. Cache on jäänyt huomattavasti vähemmälle, sillä ruotsalaiset ovat pelanneet kyseistä karttaa vain kaksi kertaa viimeisen kolmen kuukauden aikana. Kyseessä on kuitenkin historiallisesti hyvä kartta ninjoille, joten ruotsalaisten pitäisi hoitaa myös Cache taskuun.
Space Soldiers on ollut luokattoman huono viimeisen kolmen kuukauden aikana. Joukkueella on Miragessa 33,3% voittoprosentti yhdeksästä ottelusta. Cachessa Space Soldiers on onnistunut voittamaan 66,7% otteluistaan, mutta näitä otteluita on pelattu vain kolme.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Space Soldiersin pelaajista kaikki muut ovat HLTV-ratingin mukaan punaisen puolella paitsi Xantares, joka on ollut aina todella hyvä ja tasainen suorittaja. Ninjoilla yksikään pelaaja ei ole punaisen puolella, vaan kaikki ovat yli tämän maagisen 1,00 rajan. Viime aikoina NiP:n pelaajat ovat tehneet suuren tasonnoston, mikä näkyy hienosti myös joukkueen pelaamisessa.
Nämä kaksi otteluparissa pelattavaa karttaa ovat erittäin hyvät ruotsalaisjoukkue Ninjas in Pyjamasille. Molemmat ovat kautta aikojen olleet NiP:n parhaita karttoja, ja monien kokoonpanomuutosten jälkeen kartat ovat pysyneet lähes yhtä mieluisina. Otteluun lähdetään pelaamaan kohteita NiP:n kautta. Ruotsalaiset ovat tällä hetkellä huomattavasti tiiviimpi joukkue paremmilla pelaajilla ja joukkuepelillä.
Space Soldiers on huomattavasti huonommalla tasolla, kuin joukkueelta odottaisi ja NiP on täten kelpo valinta otteluiden voittajaksi.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ