ti 02.10. klo 23:25

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO ESL Pro League S8: NiP – Heroic | Ninjat jatkavat Lontoon jälkeistä virettä

ESL Pro League pyörähtää käyntiin uuden kauden osalta tiistaina ja yksi mielenkiintoisimmista seurattavista joukkueista seurata on NiP.
Ninjas in Pyjamas on ehtinyt pelaamaan jo Blast Pro Seriesin pelejä Lontoon Majorin jälkeen. Vire on jatkunut sellaisella tasolla kuin pystyi olettamaankin ja joukkue on alkanut selkeästi löytämään yhteisen sävelen. Tämä siitä huolimatta, että Blast Pron saldosta löytyy myös pari tappiota.
Myöhäisillan vastustaja Ninjoille on tanskalainen Heroic, joka on esittänyt nousukuntoista tekemistä viime aikoina laittamalla nippuun puolalaiset joukkueet AGOn ja Kinguinin. Kyseessä on kuitenkin selkeästi ninjoja heikommat vastustaja, joten Heroic on edelleen selkeässä haastajan asemassa. Heroicin Daniel ”mertz” Mertziltä vaaditaan todella maagista AWP-pelaamista, mikäli joukkue mielii ottaa voiton Ninjoja vastaan. Ninjojen merkittävin heikkous on edelleen, että joukkueella ei ole edelleenkään pysyvää AWP-pelaajaa ja tämä tarjoaa mahdollisuuden voittaa tarkkuuskiväärien välisen taiston.
Riflejen välisessä taistossa NiP tulee olemaan aina edellä, koska Heroicin Adam ”friberg” Friberg ei ole enää entisellä tasollaan suhteessa ninjojen rifle-pelaajiin. ESL Pro Leaguessa karttavalinnat tiedetään etukäteen, mikä helpottaa pelien lopputulosten ennakointia.
Sarjan ensimmäinen kartta on Mirage, jota molemmat joukkueista tykkäävät pelata. Kartasta on odotettavissa tasainen vääntö ja voitto tulee kulminoitumaan pistoolikierrosten ympärille.

Huippudiili: talletus tuplana 200€ asti + 20€ ilmaisveto

Ninjat ovat olleet Miragessa todella vakuuttavia ja voittaneet isommissa turnauksissa pistoolikierrokset varsinkin CT-puolella todella mykistävällä prosentilla (81,8%). Heroicin pistoolikierrosten tulokset ovat selkeästi jäljessä, ja todennäköisyydet ovatkin Ninjojen puolella aikaisen johdon suhteen.
Mirage on myös yksi kartoista, joissa NiPin tämän hetkinen AWP-pelaaja Patrik ”f0rest” Lindberg on tykännyt pelata ja tämä antaa hieman helpotusta AWP match-uppiin mertzin kanssa. Ninjat lähteekin ensimmäiseen karttaa voittajasuosikkina. Päivän toinen kartta on Nuke, Ninjoille todella vahva kartta. Joukkueella on lähes mykistävä 68,1 voittoprosentti CT-puolella kartassa viimeiseen 10 karttaan. Tämä sisältää myös yhden kohtaamisen Heroicin kanssa, jolloin Ninjat oli parempi 16-4 lukemin, eikä joukkueen suoritustaso ole ainakaan heikentynyt tuosta.
Lisäksi NiPin parantunut joukkuepelaaminen helpottaa entisestään Nuken kaltaisten karttojen voittamista. Kartassa on paljon paikkoja, joiden tarkistaminen ja haltuunotto vaativat hyvin koordinoituja kranaatteja. Lisäksi Nuken sisätilojen vuoksi AWP-pelaajat eivät ole niin merkittävässä asemassa, joten tämäkin suosii Ninjoja kokonaisuutena.
Päivän pääkohteena toimiikin Ninjojen Nuken voitto -3,5 kierroksen tasoituksella. Näistä kahdesta tämä on se kartta, joka NiPin pitäisi viedä ja selkeästi. Toisena vetokohteena otamme NiPin ensimmäisen pistoolikierroksen voittoa Miragessa, koska Ninjat ovat selkeästi parempi pistoolijoukkue.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ