CS ke 17.10. klo 22:30

-

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO, ESL Pro League Season 8: Na'Vi – Mousesports | Tasaista vääntöä!

ESL Pro League Season 8 Europe

Illan viimeinen ESL Pro League-ottelu on kahden top 5-joukkueen välinen kohtaaminen. Natus Vincere ja Mousesports pelaavat kaksi BO1-ottelua, joiden karttoina toimivat Inferno ja Dust 2. Ensimmäisen kartan pitäisi alkaa 22:30, toisen 23:35.

STYKO ei ollut Mousesportsin ongelma

Ottelu on hyvin mielenkiintoinen, sillä Mousesports on juuri hankkinut vanhan pelaajansa Martin ”STYKO” Styk:n takaisin. Mousesports pelasi noin neljä kuukautta Janusz ”Snax” Pogorzelskin kanssa, jonka joukkue hankki Virtus.pro:sta. Tulokset eivät olleet ilmeisesti tarpeeksi hyviä, mikä johti Snaxin lähtöön. Alun perin STYKO potkittiin pihalle ilmeisesti siitä syystä, että hän ei tehnyt tilastollisesti tulosta tapoista puhuttaessa. Mousesports todennäköisesti ajatteli, että hän ei yksinkertaisesti ole tarpeeksi hyvä kyseiseen rooliin.
Mousesportsin hankkiessa Snax:n Virtus.pro:sta, tuli kaikille ensimmäisenä mieleen, että joukkueen pelitapa menee täysin uusiksi. Snax on kaukana siitä, mitä STYKO oli ja miten STYKO pystyi pelaamaan. Snax ei ole support-pelaaja ja on itsekin todennut haastattelussa potkujensa jälkeen, että ei yksinkertaisesti pystynyt siihen. Mousesports laittoi Snax:n täysin samaan rooliin, missä STYKO pelasi ja odotti häneltä heti alkuun liikaa. Taitavaa lurk/frag-pelaajaa ei voi laittaa support-rooliin, odottaen hänen pärjäävän siinä heti.
Sillä välin, kun Mousesports rämpi eteenpäin Snax:n kanssa, STYKO kävi kokeilemassa taitojaan Pohjois-Amerikassa. Cloud9 pelatessaan STYKO:n rating nousi lähes 0.2 yksikköä korkeammaksi. Ottelut, joissa STYKO:n rating oli yli yhden, nousi lähes 10%. Ei pitäisi siis tulla kysymykseenkään, onko STYKO tarpeeksi hyvä. Useissa otteluissa hän oli jopa joukkueensa paras pelatessaan Pohjois-Amerikassa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Ensimmäinen kartta – Inferno

Ottelun ensimmäisenä karttana pelataan Inferno, joka ei koskaan STYKO:n aikana ollut Mousesportsin paras kartta. Inferno oli Mousesportsin huonoin kartta, kun joukkue pelasi Snax:n kanssa. Inferno ei myöskään lukeudu Na’Vin parhaisiin karttoihin. Ukrainalaisjoukkue on luukuttanut viimeiseen kolmeen kuukauteen 40% voittoprosentin. Mousesportsilla samainen prosentti on 50%.
Na’Vi on mm. voittanut Fnaticin, ja NiP:n, mutta myös pelannut 16-14 ottelun maailman kärkijoukkue Astralista vastaan. Mousesports:n vastustajat ovat olleet kohtuullisen samanlaisia. Joukkueet ovat todella tasaisia, ja varsinkin tässä kartassa. Luvassa on tasainen vääntö, joka voi mennä päätyyn asti. Mikäli joltain peliyhtiöltä löytyy, on yli 26,5 kierrosta todella hyvä pelivalinta. Tällä hetkellä tyydytään kuitenkin Mousesports +3,5 vetoon kertoimella 1,80.

Toinen kartta – Dust 2

Dust 2 onkin selvästi mieluisampi kartta molemmille joukkueille. Kyseessä on molempien joukkueiden toiseksi vähiten pelattu kartta, mutta voittoprosentit ovat huomattavasti korkeammat kuin Infernossa (60% Na’Vi, 71,4% Mouz).
Mousesportsin tulokset Dustissa ovat hieman paremmat kuin Na’Vin, kuten voittoprosenteista näkyy. Mousesports on voittanut hieman kovatasoisempia joukkueita ja samaa on luvassa, kun STYKO on takaisin aktiivisessa kokoonpanossa.
On vaikea analysoida karttakohtaisesti kahden joukkueen välistä ottelua, kun toisessa joukkueessa on juuri tapahtunut kokoonpanovaihdos. Se, että STYKO tuli takaisin, ei kuitenkaan pitäisi vaikutta Mousesportsiin negatiivisesti. Joukkue osaa jo pelata hänen kanssaan, joten joukkueen meno ei tule olemaan ruosteista.