FaZe - devils.one

ti 16.04. Klo 19:20

Pysyykö FaZe:n uskomaton taso yllä?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

ESL Pro Leaguen yhdeksännen kauden toinen kierros alkaa tiistaina, kun B-lohko pyörähtää käyntiin neljän joukkueen voimin. Tiistai-illan ensimmäisessä ottelussa unelmaturnauksen Blast Pro Series Miamissa pelannut FaZe saa vastaansa puolalaislegenda Wiktor ”TaZ” Wojtas:n johtaman devils.one -joukkueen. Ottelu on BO3 (paras kolmesta) ja alkaa klo 19:20.

FaZe matkustaa Saksaan pelaamaan tätä turnausta suoraan Miamista heidän turnausvoittonsa jälkeen. Miamin ja Saksan välillä vallitsee kuuden tunnin aikaero – FaZe:lla ei Blast Pro Seriesin jälkeen ole kuin kaksi päivää aikaa ennen seuraavaa otteluaan juurikin devils.one:a vastaan.

FaZe yllätti kaikki CS:n seuraajat muuttumalla täysin surkeasta joukkueesta koko turnauksen voittajajoukkueeksi vain yhdessä yössä. FaZe voitti mm. Astraliksen ja Liquidin todella selkein sävelin ja koko joukkue pelasi paremmin kuin koskaan ennen. Jopa joukkueen huonoimmaksi pelaajaksi tituleerattu Dauren ”AdreN” Kystaubayev pelasi fantastisesti turnauksen toisena päivänä ja jopa johti joukkuettaan tilastollisesti monessa ottelussa.

Huippudiili: Lunasta NHL-lippis + pelirahaa!

Devils.one on TaZ:n johtama joukkue, joka koostuu Puolan parhaimmistosta. Joukkue on pelannut aika sekalaisin tuloksin voittaen hyviä joukkueita ja hyvin tuloksin, mutta myös täysiä floppeja löytyy. Joukkue on kiikkunut maailmanlistalla sijoilla 15-30 ja avainta parhaimpien joukkueiden joukkoon ei vielä ole löytynyt. Potentiaalia on kuitenkin jonkun verran IGL:n ja nuorien pelaajien ansiosta, mutta aivan kärkeen joukkue ei ole vielä yltänyt.

FaZe tulee todennäköisesti otteluun hyvällä motivaatiolla ja heidän tulisi klaarata oma karttavalintansa helposti. Devils.one:n karttavalinta saattaa olla tiukempi, sillä he saavat omaksi kartakseen joko Nuken tai Trainin. Nämä ovat molemmat erittäin hyviä karttoja Devils.one:lle, mutta huonoja FaZe:lle.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: