Fnatic - Windigo

la 20.04. Klo 23:00

Huimassa vireessä oleva Windigo lähtee kaatamaan Fnaticia.

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

ESL Pro Leaguen yhdeksännen kauden C-Lohkon toisen kierroksen ottelut pelataan tänään, lauantaina 20.04. Ensimmäinen ottelu G2 ja Na’Vi:n välillä alkaa jo klo 19:20. Illan toinen ottelu, johon tämä vihje keskittyy, on Fnaticin ja Windigon välinen BO3 kamppailu, joka alkaa klo: 23:00.

Molemmat joukkueet hävisivät edelliset ottelunsa. Fnatic hävisi oman ottelunsa ranskalaisjoukkue G2:lle, 2-0. Windigo pelasi ensimmäisessä ottelussaan Na’Via vastaan, ja heidän välinen todella tasainen ottelu päättyi lopulta Na’Vi:n hyvin täpärään 2-1 voittoon. Ensimmäinen kartta tässä ottelussa meni jatkoajalle ja kolmannessakin kartassa pelattiin kaikki kolmekymmentä kierrosta.

Windigo pelasi odotetusti erittäin hyvin ja pystyi haastamaan Na’Vin todella hyvin kaikissa kolmessa kartassa. Samaa on lupa odottaa tänään, kun Windigoa vastaan asettuu ruotsalainen huippujoukkue Fnatic. Fnatic ei viime aikoina ole ollut kovin hyvässä vireessä ja Windigo pistää ruotsalaisjoukkueen varmasti todella tiukille.

Uusi haastaja KTO tuplaa talletuksesi!

KTO ei jätä Uhmapelaajaa kylmäksi - nappaa nyt 100% talletusbonus

Karttavalinnat ovat tässäkin ottelussa Windigon puolella. Windigo aloittaa karttavalinnat ja tulee todennäköisesti poistamaan ensimmäisenä Cachen, joka on yksi Fnaticin vahvimmista kartoista. Fnatic käyttää oman poistonsa Trainiin, jota he eivät harjoittele ollenkaan.

Windigo tulee valitsemaan omaksi kartakseen hyvin suurella todennäköisyydellä Overpassin, jossa Fnatic on suoriutunut todella heikosti. Windigo valitsi eilenkin Overpassin omaksi kartakseen ja koulutti Na’Via kyseisessä kartassa, vaikka he eivät voittaneet edes yhtään pistoolikierrosta. Na’Vi sai käytännössä kahdeksan kierrosta ilmaiseksi ja Windigo voitti kartan siitä huolimatta.

Fnatic tulee todennäköisesti valitsemaan omaksi kartakseen Miragen tai Infernon, joissa molemmissa Fnatic lähtee otteluun ennakkosuosikkina. Viimeiseksi kartaksi jäänee Nuke tai Dust 2.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!