NaVi - G2

la 20.04. Klo 19:20

S1mple vs kennyS

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

ESL Pro League jatkuu lauantaina kolmannen lohkon toisen kierroksen otteluilla, kun lohkon kärkijoukkueet NaVi ja G2 ratkaisevat todennäköisesti jo lohkovoittoa. Molemmat avasivat eilen pelit voitolla. Ottelu on BO3 (paras kolmesta) ja se alkaa 19:20.

G2 onnistui omassa pelissään voittamaan Fnaticin suoraan 2-0, ja varsinki Fnaticin kartan ryöstö oli suuri yllätys tilastojen valossa. Joukkueen tehokkain pelaaja oli totuttuun tyyliin kennyS, ja ranskalaiselta AWP-tähdeltä vaaditaan tänään myös vahvoja otteita taikakepillään, mikäli G2 meinaa ottaa voiton. G2 on perinteisesti vahva joukue, jos joukkue onnistuu voittamaan entrytaistot, mutta miesalivoimalla suurin työntekovastuu on kennyS:llä.

Uusi haastaja KTO tuplaa talletuksesi!

KTO ei jätä Uhmapelaajaa kylmäksi - nappaa nyt 100% talletusbonus

NaVi onnistui myös voittamaan oman pelinsä, mutta Windigo ryösti kuin ryöstikin Overpassin todella vahvan CT-puolen pelaamisen jälkeen. Maailman paras pelaaja s1mple teki minkä pystyi kartan kääntämiseksi, mutta jatkoajan verran vajaaksi. G2:lla tulee kuitenkin olemaan suurin päänvaiva, miten s1mplen vaikutus pelin kulkuun saadaan minimoitua. Varsinkin jos electronic herää pelaamaan eilisen hieman vaisumman ottelusarjan jälkeen.

Karttoja tarkastellessa G2:n pelastus voi olla, että joukkueella ei ole permabannia, NaVin poistaessa aina Cachen. G2 poistaakin todennäköisesti Miragen, joka on viimeiset kuukaudet ollut NaVin vahvin kartta turnauksissa. Tämä käytännössä tarkoittaa, että NaVi valitsee junan ja G2 jatkanee Nukella, jossa joukkue on todella vakuuttava nykyisellä kokoonpanollaan.

Vetovalinnat perustuvatkin molempien vahvoihin omiin karttoihin. Päävedossa luotamme, että electronic saapuu serverille ja NaVi hoitaa ongelmitta oman karttavalintansa tasoituksellakin. Pienempänä sivukohteena otamme G2:n karttaan kierrosmäärän overia, koska varsinkin CT:nä alottaessaan NaVi saa hyvin todennäköisesti kasaan tarpeeksi kierroksia.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!