Na'Vi - Windigo

pe 19.04. Klo 19:20

Windigolla hyvät mahdollisuudet kaataa jättiläinen.

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Euroopan ESL Pro Leaguen yhdeksännen kauden C-Lohko alkaa tänään, perjantaina 19.04 kahdella ottelulla. Ensimmäisessä ottelussa vastakkain asettuvat ukrainalaisjoukkue Natus Vincere ja bulgarialaisjoukkue Windigo. Ottelu, joka alkaa klo: 19:20, pelataan tuttuun tyyliin BO3-formaatilla.

Ottelun ennakkoasetelmat ovat mielenkiintoiset. Na’Vi floppasi viime turnauksessa Miamissa täysin, vaikka voittivat sitä edellisen turnauksen Kiinassa lähes ylivoimaisesti. Kiinan turnauksen jälkeen spekuloitiin, että onko Na’Vi vihdoin saavuttanut sen tason, jolla maailman paras joukkue Astralis voisi kaatua. Kuitenkin yllätykseksi Astralis floppasi Na’Vin mukana Miamissa pelatussa turnauksessa ja nämä kaksi maailman kärkijoukkueitta jäivätkin turnauksessa sijoille neljä ja viisi.

Tämän illan ottelussa Na’Vi saa vastaansa bulgarian ihmejoukkue Windigon. Windigo on pitkän aikaa kiikkunut top 10 -joukkueiden reunalla ja joukkue on jatkuvalla syötöllä pystynyt haastamaan maailman parhaita joukkuetta. Windigon ongelma on se, että he eivät ole saaneet pidettyä hyvää tasoa yllä jatkuvasti.

Uusi haastaja KTO tuplaa talletuksesi!

KTO ei jätä Uhmapelaajaa kylmäksi - nappaa nyt 100% talletusbonus

Tämän illan otteluun Windigo saa kuitenkin todella hyvät asetelmat. Windigo on ollut hyvässä vireessä viime aikoina ja kartat tukevat joukkuetta tässä otteluparissa. Na’Vi:lla on yksi kartta, jonka he poistavat aina automaattisesti karttavalinnoissa, sillä he eivät harjoittele kyseistä karttaa olleenkaan. Tämä kartta on Cache. Tässä ottelussa Na’Vi:lla tulee vastaansa kuitenkin pikkuinen ongelma, sillä Windigolla tälläistä karttaa ei ole.

Na’Vi:n poistaessa Cachen, saa Windigo omaksi kartakseen Overpassin, jota bulgarialaisjoukkue on pelannut huikeat 28 kertaa viimeisen kolmen kuukauden aikana. Kaiken lisäksi näistä 28 ottelusta Windigolle on kertynyt kyseiseen karttaan 82% voittoprosentti.

Na’Vi:lla ei ole valittavaksi yhtä selkeää karttaa, vaan joukkue tulee valitsemaan karttansa Trainin, Miragen tai Infernon väliltä, joita kaikkia Windigo pystyy pelaamaan kilpailullisesti. Ottelusta on tulossa tiukka ja Windigolla on äärimmäisen hyvät mahdollisuudet voittaa ottelu.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!