pe 18.09. klo 15:00

Spirit - Mousesports

Mousesportsille tarjotaan yllättävän kovaa kerrointa

ESL Pro Leaguen perjantain ensimmäisenä otteluna pelataan mielenkiintoinen kamppailu. Spirit ja Mousesports kohtaavat klo: 15:00 alkavassa ottelussa, joka pelataan paras kolmesta -formaatilla. Mousesportsille tarjotaan hyvin yllättävää kerrointa, joka kannattaa ehdottomasti hyödyntää.

Mousesports on pelannut hyvin uuden pelaajansa Aurimas ”Bymas” Pipirasin kanssa. Pelaajan lisäys vapautti selvästi tilaa, kun Chris ”chrisJ” de Jong sai napata AWP-pelaajan roolin, joka taas antoi enemmän roolia Robin ”ropz” Koolille, joka onkin pelannut upean turnauksen tähän mennessä. Mousesports on lohkossa jaetulla neljännellä sijalla. Joukkueella on yksi voitto vähemmän, kuin Spiritillä, mutta joukkue on silti suoriutunut pelaamissaan otteluissa hyvin.

CASUMON TERVETULIAISBONUS - 50€ ILMAISVETO

Testaa uusi vedonlyöntimaailman tulokas – saat nyt uutena asiakkaana 50 euron ilmaisvedon!

NAPPAA BONUS

Joukkue on näyttänyt vahvalta etenkin Dustissa, jossa he voittivat Astraliksen ja Fnaticin. Jää nähtäväksi, kuinka karttavalinnat asettuvat, mutta on todennäköistä, että Spirit päätyy poistamaan joukkueen vakipoisto Vertigon, kun taas Mousesports poistaa todennäköisesti Overpassin, joka on Spiritin vahva kartta. Tämä jättäisi Mousesportsille Dustin, jossa joukkue on ollut vahva. Spirit sen sijaan tähtää todennäköisesti Nukeen tai Trainiin.

Mousesports on mukavuusalueellaan kaikissa ottelun mahdollisissa kartoissa, joka on äärimmäisen hyvä asia. Otteluun valikoituu myös hyvin todennäköisesti yksinkertaisia karttoja, joissa Mousesportsin on helppo pelata uuden pelaajansa kanssa.

400% TALLETUSBONUS: TALLETA 10€ – SAAT 50€ PELIRAHAA

Coolbet tarjoaa makean ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin: kun talletat 10 euroa, saat 50 euroa pelirahaa. Saat siis 400% talletusbonuksen eli viisinkertaisen pelikassan kertaheitolla.

SIIRRY COOLBETILLE JA LUNASTA 400% BONUS >>

Uusi Uhmapelaajien ryhmä nyt Facebookissa - LIITY RYHMÄÄN >>

Kertoimet ottelulleTeam Spirit - Mousesports18.09.2020