pe 03.04. klo 23:00

Swole Patrol - Made in Brazil

Swol Patrol toinen jalka jatkossa

ESL Pro Leaguen puolella pelataan perjantai-iltana ratkaiseva viimeinen kierros, kun illan aloittaa EU:n lohko ja päättää NA:n lohko. NA:n lohkon ottelut alkavat samanaikaisesti 23:00 kolmen ottelun voimin ja ne ovat totuttuun tyyliin paras kolmesta (BO3). Yhdessä illan kolmesta päätöskierroksen kamppailusta kohtaavat Swole Patrol ja MIBR.

Swole Patrol on vastoin kaikkien ennakko-odotuksia edelleen kiinni jatkopaikassa, kun voitolla joukkue sinetöi jatkonsa turnauksen seuraavaan vaiheeseen. NA:n altavastaaja niputti edellisessä ottelussaan FURIAn suoraan 2-0, kun joukkue nousi ensin omassa kartassaan takaa-ajoasemasta ohi ja FURIAn Nukessa joukkue myllytti todella tyylikkäästi CT-puolen ja sinetöi muutamalla kierroksella pelin terroristina pelatessaan.

MIBRin mahdollisuudet jatkoon vaativat jo isompaa yhtälöiden pyörittämistä, kun joukkeen tarvitsee ensinnäkin voittaa oma pelinsä, mielellään 2-0. Tästä huolimatta jatkoon meneminen vaatii, että muut joukkueet pelaavat sopivasti ristiin, koska brasialaisilla on tällä hetkellä heikoin karttasuhde. Fallen saakin tehdä taikojaan saadakseen parhaansa ulos joukkueestaan mustaa hevosta Swole Patrollia vastaan. Joidenkin joukkueesta tarvitsee nostaa tasoaan merkittävästi ja ylittää itsensä, koska TACO on oletettavasti jälleen tulostaulukon pohjalla.

Karttojen osalta MIBR poistaa Nuken, Swole Patrol taas poistanee Miragen, joka on tällä hetkellä näyttänyt parhaalta MIBRin osalta. Swole saakin siis jälleen halutessaan Vertigon, jossa joukkueen terroristipuoli on ollut timanttista pelistä toiseen. Swolelle käy myös hyvin pelata Trainia tai Overpassia MIBRiä vastaan, joten joukkueella on valinnanvaraa pick&ban-vaiheen osalta. Hyvä pelivire ja hyvä oma kartta ovat perusta myös pelivalinnalle, kun lapulle poimitaan Swole Patrollin oman kartan voittoa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>