CS ke 17.03. klo 20:00

Vitality - ENCE

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vitality liian paha vastus ENCE:lle Dust 2:ssa?

ESL Pro League jatkuu keskiviikkona kolmella ottelulla. Illan viimeisessä ottelussa ranskalaisjoukkue Vitality saa vastaansa suomalaisorganisaatio ENCE:n. Ottelu alkaa klo: 20:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla. ENCE on pelannut loistavasti viime aikoina, mutta Vitality on silti erittäin kova vastus joukkueelle. Kuinka illan ottelussa käy?

Vitality lähtee otteluun ennakkosuosikkina kertoimien valossa. Joukkue on selvästi kokeneempi joukkue, ja vaikka ranskalaisjoukkue ei ole niitannut yhtä kovia tuloksia, kuin aiemmin, ovat he silti todella suuri uhka.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

ENCE on pelannut loistavasti uuden kokoonpanonsa kanssa. Joukkue onnistui voittamaan ESL Pro League -turnauksessa FaZen sekä G2:n häviten kuitenkin ruotsalaisjoukkue NIP:lle. ENCE on ollut loistavassa vireessä etenkin Trainissa, jota joukkue ei kuitenkaan saa valittua illan otteluun Vitalityä vastaan, sillä Train on Vitalityn vakipoisto.

Vitality saa otteluun itselleen loistavan kartan. Dust 2 on kartta, jossa Vitality on ollut aina loistavassa iskussa. Tälläkin hetkellä koko joukkueen kärsivän alamäestä, on joukkue silti pärjännyt loistavasti Dust 2:ssa. Vitality on kolmen ottelun voittoputkessa kyseisessä kartassa. Ottaen huomioon, että ENCE on pelannut Dustissa vain yhden ottelun, saa Vitality loistavat asetelmat kyseiseen karttaan. ENCE on selvästi edellisten otteluiden karttavalintojen perusteella vältellyt kyseistä karttaa viimeiseen saakka, joka kertoo joukkueen kokemattomuudesta kyseisessä kartassa.