CS la 13.03. klo 20:00

Vitality - FaZe

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vitality suurissa vaikeuksissa – FaZe pelaa vihdoin ehjällä kokoonpanolla

ESL Pro League jatkuu heti lauantaina B-lohkon avausotteluilla. A-lohko on nyt taputeltu, ja siitä jatkoon etenivät Heroic, Complexity ja FunPlus Phoenix. On B-lohkon vuoro, jossa ENCE, Mousesports, G2, NIP, FaZe ja Vitality taistelevat kolmesta jatkopaikasta turnauksessa. Päivän viimeisessä ottelussa ranskalaisjoukkue Vitality saa vastaansa FaZe:n. Ottelu alkaa klo: 20:00 ja se pelataan paras kolmesta -formaatilla.

FaZe on asetettu melkoiseksi altavastaajaksi illan otteluun Vitalityä vastaan, vaikka joukkue on aivan järisyttävän potentiaalinen. Vitality on myöskin juuri luopunut kuudennesta pelaajastaan Nabil “Nivera” Benrlitomista, joka oli hänen pelaamissaan kartoissa usein joukkueensa kantava voima. Viime otteluissa Vitalityltä on myös nähty heikkouksia, sillä maailman parhaaksi pelaajaksi tituleerattu Mathieu “ZywOo” Herbaut on pelannut muutaman ottelun alle oman tasonsa. Tämä onkin korreloitunut suoraan Vitalityn tilastoihin, sillä joukkue on hävinnyt viimeisestä viidestä ottelustaan neljä, ja joukkueen vastustajat eivät ole olleet kovinkaan tasokkaita.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

FaZe lähtee uuden kokoonpanonsa voimin todella hyvin ennakkoasetelmin otteluun. Vitality kärsii isosta tasonpudotuksesta, kun taas FaZe pääsee vihdoin pelaamaan ensimmäiset ottelunsa pienen harjoittelutauon jälkeen uuden pelin sisäisen johtajansa Finn “karrigan” Andersenin kanssa. Joukkue pelasi jo todella hyvin muutaman päivän harjoittelun jälkeen, kun karrigan liittyi joukkueeseen, mutta nyt hänellä on ollut aikaa järjestää pelisysteeminsä kuntoon. FaZe voi olla vaarallisempi, kuin moni arvaakaan.

Joukkueelle tarjotaan todella korkeaa kerrointa, vaikka Vitality on ollut selvissä vaikeuksissa oman pelinsä kanssa.