CR4ZY - North

su 21.07. Klo 19:00

Ottelusta tulossa todellinen trilleri

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Europe Minor -karsintaturnaus on lopuillaan. Jäljellä on enään yksi ottelu, ja sen voittaja etenee toisena joukkueena elo-syyskuun major -turnaukseen. Vastakkain karsintaturnauksen viimeisessä BO3 -formaatilla pelattavassa ottelussa on CR4ZY ja North. Ottelu alkaa klo: 19:00.

Ottelun ennakkoasetelmat ovat hyvin tasaiset. North ja CR4ZY ovat molemmat pelanneet loistavan turnauksen ja illan ottelusta on tulossa hyvin mielenkiintoinen.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

CR4Zy dominoi Northia tilastoissa lähes jokaisella osa-alueella. Kierrosvoittoprosentti menee CR4ZY:n nimiin lähes viiden prosenttiyksikön turvin. CR4ZY on ollut tehokkaampi ottamaan avaustappoja, multikillejä, ja heidän 4v5, sekä 5v4 tilanteiden kierrosvoittoprosentit ovat korkeammat, kuin Northilla.

CR4ZY ei ole onnistunut saamaan trade-frageja Northin lailla. Kranaattien käyttö joukkueilla on kuitenkin samalla tasolla lukuunottamatta flash-assist tilastoa, jossa North on turnauksen parhaimmistoa. Tanskalaisjoukkue on onnistunut saamaan flash-assistin 0.35 kertaa kierrosta kohden, joka on o.14 kertaa enemmän, kuin CR4ZY.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

CR4ZY:n yksilöpelaajat ovat olleet Northia tehokkaampia. Turnauksen kärkikymmenikössä on kolme CR4ZY:n pelaajaa ja yksi Northin pelaaja.

Ottelun karttavalinnat tekevät ottelusta mielenkiintoisen, sillä joukkueet ovat hyviä päinvastaisissa kartoissa. CR4ZY saa omaksi kartakseen Miragen, joka on Northin huonoin kartta. Vastaavasti North saa omaksi kartakseen Dustin, jossa North on voittanut seitsemän ottelua kahdeksasta. Voitettuihin joukkueisiin sisältyy mm. maailman kaksi parasta joukkuetta Vitality ja Liquid.

Ottelu tulee todennäköisesti ratkeamaan kolmannessa kartassa, joka tulee hyvin todennäköisesti olemaan Train. Kyseinen kartta on kohtalaisen hyvä molemmille joukkueille ja viimeisestä kartasta saadaan varmasti todellinen trilleri, jos sinne asti päästään.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!