North - Mousesports

la 20.07. Klo 20:00

Northille tarjotaan ylikerrointa

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Europe Minor Championship -turnaus, joka toimii karsintaturnauksena elo-syyskuun major -turnaukselle, alkaa olemaan lopussa. Ylemmän bracketin finaalissa vastakkain asettuvat North ja Mousesports. BO3 -ottelun voittaja etenee major -turnaukseen, joten panosta ottelussa on hurjasti. Häviäjä ei menetä kaikkia toiveitaan major -turnauksesta, sillä ottelun häviäjällä on vielä yksi mahdollisuus karsiutua turnaukseen.

North lähtee otteluun pienoisena ennakkosuosikkina, mutta kertoimet ovat eri mieltä. Mouseports on kertoimissa laskelmoitu suureksi ennakkosuosikiksi, joka on täysin absurdia. North on näistä joukkueista joukkueena kokeneempi ja heillä on huomattavasti enemmän struktuuria. Mousesports elää vieläkin todella paljon pelaajien yksilötaitojen varassa.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Mousesportsilla on paremmat pelaajat, mutta North on viime aikoina näyttänyt todella positiivista joukkuepelaamista. Pienet yksityiskohdat, kuten valokranaattien oikein ajoittaminen ja käyttäminen ovat äärimmäisen tärkeitä ja tehokkaita välineitä esimerkiksi avaustappojen saamiseksi.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

North on käyttänyt kranaattejaan hyvin tässä turnauksessa. Northin utility ADR on tässä turnauksessa 24.7, joka on lähes viisi pistettä korkeampi, kuin Mousesportsilla. Myös FA (flash-assist/round) tilastossa North on loistanut. Northin keskimääräinen FA on 0.37, kun Mousesportsin FA on vain 0.25.

Ottelun karttavalinnat ovat hyvin yksinkertaiset. Mousesports tulee poistamaan Overpassin, joka on Mousesportsin huonoin kartta ja Northin yksi parhaimmista kartoista. North poistaa Vertigon, jota joukkue ei pelaa ollenkaan.

North pääsee valitsemaan omaksi kartakseen Infernon, jossa joukkueella on ollut todella hyviä tuloksia. Mousesports valitsee omaksi kartakseen todennäköisesti Miragen, jossa North ei ole ollut kovin hyvässä vireessä. Mirage suosii myös Mousesportsin taitavia yksilöpelaajia, sillä kartta on hyvin avoin ja simppeli. Mousesportsin karttaan voi hyvin pelata kierrosmäärän ylittymistä (26,5).

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!