ke 12.09. klo 21:30

-

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO: FACEIT Major | Altavastaajien kuherruskuukausi on ohi

FACEIT Major on edennyt pääkarsinnoista varsinaiseen lopputurnaukseen. Jäljellä on enää 16 parasta joukkuetta maailmassa. Karsintojen kautta lopputurnaukseen päässeet uudet haastajat, sekä edellisessä Major-turnauksessa itselleen legendan aseman varmistaneet 8 joukkuetta. Loppuviikon aikana selvitetään mitkä 8 joukkuetta hankkivat itselleen legenda-statuksen seuraavaan Major-turnaukseen. Myös pääturnauksen swiss-pelit pelataan bo1:nä, joten pidetään vielä tässä vaiheessa panokset kohtuullisina.
Made in Brazil – Tyloo
Tyloo selvitti tiensä pääkarsinnoista satumaisesti ensimmäisenä aasialaisena joukkueena koskaan, ja sen näki myös pelaajien reaktioista jatkoonpääsyn varmistuttua. Tyloon joukkueen vahvuuksina on todella aggressiivinen pelaaminen, jolla pystyy häiritsemään perinteisempää CS:ää pelaavia joukkueita. Aasialaisten koko line-up on varustettu mahtavilla reflekseillä, joten aggressiivinen tradejen ja peakkien hakeminen tuottaa myös tulosta korkealla prosentilla. Rehellisyyden nimissä on kuitenkin myönnettävä, että karsinnoissa vastusten taso oli vielä selkeästi heikompi kuin mitä esimerkiksi legenda-joukkueet tarjoavat jatkossa. Koko joukkue on esiintynyt erittäin tasaisesti ja joukkueen kärkiniminä karsinnoissa toimivat AWP-pelaaja xccurate ja joukkueen paras rifle-pelaaja somebody. Vain yhdellä joukkueen jäsenistä on alle 1.00 rating, mitä voidaan pitää varsin onnistuneena suorituksensa.
Made in Brazilille on kerennyt tapahtua todella paljon siitä, kun joukkue varmisti legenda-statuksen edellisessä Majorissa. Joukkueessa on uusia pelaajia ja suuntaviivoja haettiin aina edelliseen turnaukseen asti, jossa näytti vihdoin, että stewie2k ja tarik ovat päässeet samalle aaltopituudelle joukkueen alkuperäisten pelaajien kanssa. Joukkue esittikin todella vakuuttavia otteita viime kuun lopussa DreamHack Tukholmassa mm. voittaen Mousesportsin näytöstyyliin 2-0 ilman mitään ongelmia, kunnes tie nousi pystyyn tämän hetken parasta joukkuetta Astralista vastaan.
Tarkastellessa joukkueiden karttoja löytyy molemmilta yhteinen inhokki: Nuke. Kumpikaan joukkueista ei ole pelannut ko. karttaa kertaakaan viimeisen kolmen kuukauden aikana. Molemmat joukkueista tykkäävät pelata Infernoa ja ei olisi ihme, jos se päätyisi myös varsinaiseksi pelattavaksi kartaksi tässä bo1:ssä. Mirage on ainoa kartta, jossa MIBR ei halua pelata Tyloota vastaan, joten se on todennäköinen banni Nuken poistumisen jälkeen. Mikäli Inferno päätyy poistettavien karttojen joukkoon, annamme myös suuren edun Cachessa ja Dustissa MIBR:n puolelle. Näin ollen pelivalintana tähän otteluun toimii MIBR kierrostasoituksella.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Cloud9 – Vega Squadron
Vega Squadronin matka tähän pisteeseen on hyvin pitkälle samanlainen kuin Tyloon. Kovin moni tuskin oletti pääkarsintojen alussa, että venäläisjoukkue löytää itsensä pelaamasta seuraavalla viikolla 16 parhaan joukossa. Kenties suurin yllätys kaikista oli, että joukkue onnistui voittamaan ratkaisevassa pelissä juuri viikkoa aiemmin DH Tukholman voittaneen Team Northin, jossa pelaa tämän hetken paras IGL: MSL. Varsinkin chopper on ollut pelituulella koko pääkarsinnat ja vastaavia suorituksia kaivataan keskiviikkona, mikäli joukkue mielii aloittaa päätapahtuman voitolla.
Vastustaja Cloud9 on niin ikään lähes identtisessä tilassa Made in Brazilin kanssa. Joukkueessa on tapahtunut pelaajavaihdoksia, ja edellisen majorin finaalijoukkue on todella kaukana siitä hetkestä tulostasoltaan. Skadoodle on edelleen Pohjois-Amerikan skenen parhaita AWP-pelaajia, mutta eniten joukkuetta heikentää, että joukkueesta lähteneen Stewien tilalle ei ole vastaavantasoista pelaajaa. Joukkueeseen hankitty STYKO on oivallinen support pelaaja, mutta Goldenista ei ole yksinkertaisesti paikkaamaan menetyksiä.
Karttoja vertaillessa huomataan, että molempien mieltymykset ovat lähellä toisiaan. Molemmat pelaavat Nukea ja Dust 2:sta todella vähän. Vastaavasti molempien paljon pelatuista kartoista löytyy Inferno, joka on myös todennäköinen kartta tähän ottelupariin. Kummallakaan ei ole tämän hetkisillä kokoonpanoilla merkittävää etua eri karttojen välillä, vaan päivän kunto ratkaisee todella paljon.
Bookkerit ovat jostain syystä asettaneet C9:n suosikiksi tähän ottelupariin, vaikka otteet eivät ole vakuuttaneet aivan täysin ja joukkue hävisi juuri äskettäin eUnitedille bo5-ottelusarjan. Toisaalta Vegakaan ei ole ollut viimeisen päälle vakuuttava ja on hyvin vaikea kuvitella tästä ottelusta ylijuoksua kumpaankaan suuntaan. Siksi lapulle poimitaan yli 26,5 kierrosta, jolle on tarjolla vielä erinomaista kerrointa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ