la 08.09. klo 17:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO: FACEIT Major | BIG palaa tasolleen täydellisen ohipuhalluksen jälkeen

Gambit – BIG
BIG pelasi eilen kenties huonoimman pelinsä kuukauteen. Owen ”Smooya” Butterfieldillä oli ensimmäisen puolikkaan lopussa melkein enemmän tappoja kuin muilla 4 pelaajalla BIGissä yhteensä, mikä kertoo enemmän kuin tarpeeksi pelin kulusta. Vastaavanlaisen ohipuhallukseen BIGillä ei ole enää varaa, koska 3. tappio tarkoittaa turnauksesta pois tippumista. Gambit puolestaan pelasi eilen HellRaisersia vastaan tiukan ottelun, jossa molemmat voitetut pistoolikierrokset johdattivat Gambitin jo 14-12 johtoon, mutta lopulta HR käänsi ottelun itselleen Gambitin helppojen virheiden avustuksella.
Molemmat joukkueet ovat hakeneet vakaata suoritustasoa turnauksen kolme ensimmäistä päivää. Joukkueet ovat väläyttäneet taitojaan yksittäisillä kierroksilla, mutta otteista on puuttunut tasaisuus ja tämän takia molemmat löytävät itsensä tilanteesta, jossa yksi tappio pudottaa joukkueen pois turnauksesta. Suurin mielenkiinto ottelussa kohdistuu joukkueiden tarkkuusampujien (AWP-pelaajien) välille. Gambitin Rustem ”mou” Telepov on pelannut turnauksen tähän mennessä 1,39 ratingilla, mikä on 5. paras suoritus kaikkien pelaajien kesken turnauksessa. Smoyyan rating on vastaavasti ollut koko turnauksessa 1,09, mutta varsinkin eilinen ottelu oli vahva näyttö pelaajan todellisesta osaamistasosta. Kokonaisuutena BIG on yksilötasolla normaalina päivänä Gambittia edellä ja joukkueen onnistuessa pitämään moun aisoissa, on joukkueen voitolle todella korkea todennäköisyys.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Tilastojen valossa joukkueet ovat hyvin lähellä toisiaan tähän mennessä turnausta. Merkittävin ero joukkueilla on Flash Assisteissa, joita BIG on saanut kolminkertaisen määrän (0,45 vs 0,16 per kierros). Joukkueiden 5v4 ja 4v5 tilanteiden voittoprosentit ovat noin tasan, kun huomioidaan Gambitin paremmuus kääntää vastustajan openin fragit voitoksi ja vastaavasti BIGin kyky voittaa opening fragin jälkeen. Tilastot eivät kuitenkaan kerro kaikkea, koska esimerkiksi eilinen BIGin pelaaja laski kaikkia tilastoja merkittävästi, koska BIG pelasi yksinkertaisesti huonointa peliään pitkään aikaan. Vastaavat otteet tuskin toistuvat 2 päivää peräkkäin ammattilaisjoukkueella.
Karttoja pohtiessa on huomioitava, että joukkueiden suosimat kartat ovat hyvin lähellä toisiaan. BIGin permabanni kartoissa on Mirage, mutta myöskään Gambit ei pelaa Miragea usein, lisäksi molemmat välttävät Nuken pelaamista. Jäljellä olevista kartoista Dust2 on selkeästi BIGille, joten Gambit hankkiutuu todennäköisesti eroon siitä ja vastaavasti Gambit on vahvempi Trainissa, jolloin BIG hankkiutuu eroon siitä omalla toisella bannillaan. Jäljelle jäävistä kartoista 2/3 suosii BIGiä lievästi (Overpass ja Inferno) ja yksi on 50-50 voimasuhteissa (Cache). Luvassa on siis erittäin todennäköisesti tasainen vääntö, jossa molemmat ottavat kaksinumeroisen luvun verran kierroksia, varsinkin molempien voittaessa yhden pistoolikierroksen. Lapulle kelpaakin siis tähän otteluun sekä BIGin voitto että kierrosten kokonaismäärän overi.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ