FACEIT Major to 13.09. klo 16:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO: FACEIT Major | Cloud9 pääsee askeleen lähemmäksi kotimatkaa

Cloud9 – HellRaisers
FACEIT Majorin päätapahtuman ensimmäinen päivä oli yllätyksiä täynnä, kun lähes kaikki legendajoukkueet olivat vaikeuksissa haastajiensa kanssa. Joukkueiden otteista oli selkeästi nähtävissä, että edellisellä viikolla jo viiden päivän joukkueilla oli huomattavasti parempi pelituntuma, ja legendat hakivat vielä parasta virettään turnauksen ensimmäisten karttojen aikana.
Cloud9 pelasi myöhäisillan ottelun Vega Squdronia vastaan ja tuli täysin venäläistaustaisen joukkueen ylijuoksemaksi. Cloud9 ei onnistunut voittamaan kierroksia edes miesylivoimalla vaan Vega onnistui kääntämään systemaattisesti lähes kaikki kierrokset itselleen ja Cloud9 on todella syvän pohdinnan parissa seuraavan ottelun osalta. Kuten jo aikaisemmissa ennakoissa ounasteltiin, ei Goldenista ole paikkaamaan Stewie2k:n jättämää aukkoa tulivoimassa. Tämän lisäksi joukkueen AWP-pelaaja Skadoodle oli kuin varjo itsestään, verrattuna vielä puolen vuoden takaiseen vireeseen. Mikäli joukkue haluaa säilyttää asemansa legendojen joukossa, pitäisi joukkueen pystyä haastamaan ja myös voittamaan Vegan tasoiset joukkueet.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Torstain vastustaja HellRaisers aloitti pääturnauksen pelaamalla jatkoajalle venyneen pelin G2:n ranskalaista lineuppia vastaan. Ottelu kääntyi valitettavasti lopulta G2:n voitoksi ja myös HR hakee vauhtia 0-1 vaiheesta turnaukselleen. Suurin yllätys ottelussa oli, että HellRaisers koki haluavansa pelata Dust2:sta G2:sta vastaan, joka on ollut jo pelin alkuajoista asti yksi tunnetuimpia D2:sta pelaavia joukkueita. Kartan valinnan arviointivirhe tuskin toistuu uudestaan toisella kierroksella ja HR onnistuu varmasti turvaamaan itselleen suotuisemman kartan. Lisäksi joukkueen tähtipelaajat woxic ja ISSAA muodostavat tappavan kaksikon, jonka päihittämiseen Cloud9:n normaalit taktiikat eivät riitä.
Karttoja tarkastellessa huomataan, että molemmat välttelevät Nukea ja tämän lisäksi C9 ei ole pelannut kertaakaan Dustia viimeisen 3kk aikana. Todennäköinen karttavalinta on Inferno tai Overpass, joita molemmat joukkueet tykkäävät pelata. Cache on HellRaisersille todella vahva kartta, joten Cloud9 hankkiutuu siitä todennäköisesti eroon Nuke/Dust2 -bannin jälkeen. Ylipäätään C9 on käytännössä mahdotonta saada bo1:een bannivaiheen läpi kartta, jossa prosentit eivät suosisi HellRaisersia. Lapulle poimitaankin HR -3,5 kierrosta, jolle saa oikein mainion 1,95 kertoimen. Tämän lisäksi kokeilemme pienellä 1. pistoolikierrosta, koska woxic ja ISSAA voivat ratkaista pistoolit jo pelkästään omalla yksilösuorituksellaan.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ