pe 07.09. klo 21:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO: FACEIT Major | Ennakkosuosikit tuovat rahat viikonlopulle


Gambit – HellRaisers
Gambit ja HellRaisers ovat molemmat 1-1 tilanteessa otteluiden osalta. HellRaisers hävisi eilen odotetusti Team Liquidille, joka on yksi turnauksen ennakkosuosikeista, varsinkin kartan valinnan suosittua amerikkalaisjoukkuetta. Gambit voitti eilen Renegadesin 16-10 alun haparoivien vaiheiden jälkeen. Gambitin onneksi karttana oli Train, jossa Renegades on esiintynyt todella ailahtelevasti, menestyksen ollessa suuren osan kerroista joukkueen AWP-pelaajan Niftyn varassa.
Joukkueet kohtasivat edellisen kerran DH Tukholmassa reilu viikko sitten. Tuolloin bo3-sarja päättyi 2-1 HellRaisersin eduksi, kahden kartan kolmesta mennessä selvästi HR:n nimiin. Tärkeä huomioitava asia tuosta sarjasta on, että joukkueen tähtipelaaja woxic ei voinut pelata tuolloin viisumiongelmien takia, joten tällä kertaa HellRaisersilla on vielä suurempi etu Gambitiin nähden, koska Gambitilla ei ole omissa riveissään vastaavaa yksilötaitoa, joka voisi haastaa woxicia jatkuvasti kierroksesta toiseen.
Pelattavien karttojen osalta vain HellRaisersilla on permabanni eli Nuke. Gambit vaihtaa poistettavia karttoja vastustajan mukaan, mutta pyrkii välttämään Nukea ja Dust2:sta, joten ensimmäisen kierroksen poistettavina karttoina löytyvät todennäköisesti nämä kaksi. Tämän jälkeen Gambit todennäköisesti poistaa HellRaisersille todella vahvan kartan Cachen ja HR oman heikon karttansa Overpassin. Jäljelle jäävästä 3 kartasta HR poistaa todennäköisesti Trainin, jolloin pelattava kartta on Mirage tai Inferno, joissa HR:n -3,5 tasoitus on enemmän kuin pelattava.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Renegades – Space Soldiers
FACEIT Major -turnauksen kolmantena päivänä kohtaavat kaksi ensimmäistä peliänsä hävinneet Renegades ja Space Soldiers. Huolimatta joukkueiden identtisestä tuloksesta tässä vaiheesta turnausta on Renegadesilla paremmat lähtökohdat illan peliin.
Renegades taipui ensimmäisessä ottelussaan saksalaiselle BIGille 16-5 ja eilen Gambitille 16-10. Varsinkin eilinen oli jo huomattavasti parempaa suorittamista australialaisjoukkueelta, ja tappio menee enemmän ban/pick -vaiheen piikkiin kuin varsinaisen kartassa pelaamisen. Renegades on kaksi kertaa peräkkäin päästänyt läpi kartan, joka on suosinut selkeästi vastustajaa, mutta tänään tilanne muuttuu vastuksen heiketessä merkittävästi.
Vastustaja Space Soldiersin tarinan voisi tiivistää yhteen sanaan: viisumifarssi. Joukkueen pelaajan Nginin passi jumittui rajaviranomaisten haltuun ja tämän johdosta joukkueen viides pelaaja on ollut valmentaja hardstyle, jonka otteet ovat olleet lähinnä amatööritasoa. Eiliseen otteluun hardstyle paransi jo merkittävästi ensimmäisestä pelistä, mutta mikäli joukkue haluaa voittaa pelejä, on 7 tappoa ja 26 adr aivan liian vähän 16 kierroksen viemiseen yksittäisessä kartassa. Joukkueen tähtipelaaja XANTARES on esiintynyt suoritustasonsa yläpäässä jo 2 peliä peräkkäin, mutta yksittäiset suoritukset ovat valuneet hukkaan kokonaiskuvassa. Lieneekin vain ajan kysymys, milloin joukkueen tähtipelaajat alkavat turhautua pelaamaan jatkuvasti 4v5, koska hardstylea ei varsinaisesti voi pitää 5. pelaajana.
Karttojen valinnassa joukkueet poistavat ensimmäisenä oman heikoimman karttansa, eli Space Soldiers Overpassin ja Renegades Nuken, joka on heidän permabanninsa. Toisen kierroksen poistetut kartat ovat todennäköisesti Cache ja Mirage. Tämä jättää viimeisiksi vaihtoehdoiksi Infernon, Trainin ja Dust2:n, joista vain Infernossa tilastot ja normaali suoritustaso olisivat normaalina päivänä Space Soldiersin puolella. Valintana onkin pelata myös tänään Space Soldiersia vastaan, eli lapulle lähtee Renegades -4,5 kierrosta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ