FACEIT Major ke 05.09. klo 15:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO: FACEIT Major | Ninjat jatkavat DH Tukholman virettä

Klo 13:30 Virtus.Pro – Ninjas in Pyjamas
CS:GO:n FACEIT Majorin avauspäivänä Puolan ylpeys Virtus.Pro lähtee turnaukseen tukalammasta tilanteesta kuin koskaan aiemmin joukkueen CS:GO:n taipaleen aikana. Keväällä alkuperäisestä kokoonpanosta poistui TAZ ja perään kesäkuun lopussa joukkueen jätti kenties yksilötasolla paras pelaaja, SNAX, jonka suuntana oli Mousesport, jossa pelaa myös suomalainen Miikka ”Sunny” Kemppi. Joukkueen tämän hetkisistä pelaajista varsinkin byali on kertonut jo useammassa haastattelussa, että on haastavaa motivoida itseään pelaamaan tai harjoittelemaan, koska kaikki joukkueessa tiedostavavat, että muutoksia on luvassa vielä lisää. Valitettavasti tämä tarkoittaa puolalaisille sitä, että pelit Lontoon turnauksessa saattavat jäädä hyvinkin lyhyeen ja legendastatuksesta on turha haaveilla seuraaviin majoreihin.
Ninjas in Pyjamas on käytännössä peilikuva Virtuksesta. Joukkueen viimeisen kuukauden ajan otteet ovat jatkuvaa nousukiitoa, ja DreamHackin Tukholman turnauksessa tie nousi pystyyn vasta välierissä Astralista vastaan. Joukkueen otteet loivat pitkästä aikaa uskoa, että NiPistä olisi todella olemaan ruotsalaisen CSGO-scenen keulakuva. Varsinkin Patrik ”f0rest” Lindberg sekä Cristopher ”GeT_RiGhT” Alesund väläyttelivät pelaamisen tasoa, jollaista ei ole näkynyt lähes vuoteen.
Nipistä puhuttaessa, tavoitteet eivät voi koskaan olla alle top8 -sijoituksissa, joten ensimmäisen kierroksen voitto on joukkueelle elintärkeä – varsinkin ottaen huomioon kriisitilanteen, jonka kanssa Virtus.Pro taistelee tällä hetkellä. Virtus.Pro on perinteisesti ollut vahva joukkue Nukessa, mutta nykyään joukkue on keskittynyt enemmän pelaamaan vahvasti Trainissa ja Miragessa. Ninjat taas suosivat karttoina Virtuksen aiempaa ykköskarttaa Nukea sekä Overpassia. Virtus.Pro ei pelaa ollenkaan Overpassia, joten joukkue joutuu uhraamaan yhden kolmesta bannistaan hankkiutuakseen eroon kartasta, kun taas Nipillä ei ole ns. ”permabannia”, joten joukkue voi keskittyä hankkiutumaan eroon omista heikommista kartoistaan ja Virtuksen vahvoista kartoista, mikä antaa joukkueelle tarvittavan edun voittamaan pelin myös kierrostasoituksella.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Klo 15:00 Gambit – Tyloo
Aikaisen iltapäivän kamppailussa kohtaavat viime vuoden Majorin voittaja Gambit sekä aasialaisista pelaajista koostuva Tyloo, joka on onnistunut nousemaan jopa ehkä hieman yllättäen HLTV:n rankingissa jo sijalle 12. CIS-alueen joukkueella Gambitilla on ollut hieman vastakkainen trendikäyrä rankingin suhteen, mutta joukkue on vielä edelleen 20 parhaan joukossa ranking-pisteissä.
Ennakkoon paperilla joukkueiden väliset erot ovat minimaaliset pelaajien taitotason puolesta. Gambitin pelaajat omaavat enemmän kokemusta isoista turnauksista, minkä Tyloon pelaajat taas kompensoivat uskomattomilla reflekseillä. Joukkueiden vääntö tulee todennäköisesti kiteytymään Tyloon BnTeTin ja Mon sekä Gambitin Moun ja Adrianin välille. Varsinkin aasialaisjoukkueella on taipumusta on/off -peleihin, eli huono kartanaloitus jatkuu pelin loppuun ja vastaavasti hyvä aloitus voi kantaa voittoon. Gambitin kokeneet pelaajat taas omaavat kyvyn kääntää tappioasematkin voitoksi, mikä antaa henkisellä puolella lievän edun Gambitille.
FACEIT -majorin ensimmäisen kierroksen pelit ovat kerrasta poikki, eli kartan valintavaiheessa joukkueet poistavat kaikki muut kartat vuorotellen vaihtoehdoista viimeistä karttaa lukuunottamatta. Tyloo suosii hyvin vahvasti karttoina Miragea ja toiseksi parhaana vaihtoehtonaan Infernoa. Gambit vastaavasti pelaa huomattavasti tasaisemmin tämän hetkisessä kierrossa olevia karttoja, joten Gambitin voidaan olettaa hankkiutuvan eroon ainakin Miragesta, joka on selkeästi Tyloon paras kartta tilastojen valossa. Molemmat joukkueet pyrkivät välttämään kartoista Nukea, jota Tyloo ei ole pelannut kertaakaan viimeiseen 3 kuukauteen ja Gambitkin vain 2 kertaa. Todennäköinen pelattava kartta ottaen huomioon joukkueiden karttojen voimasuhteet, on joko Dust2 tai Train, joista molemmissa pieni etu on Gambitille. Tällöin Gambitin voitto +2,5 kierroksen tasoituksella kelpaa mainiosti lapulle.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ