su 16.09. klo 19:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO: FACEIT Major | Ninjat palaavat huipulle

Sunnuntai-illan viimeisessä kamppailussa, paikasta Legendojen joukkoon, kohtaavat Ninjas in Pyjamas ja Made in Brazil. Joukkueet, joiden molempian tavoitteena ei voi olla muu kuin top8 sijoitus. MIBRin eilinen peli oli täydellinen katastrofi, kun joukkue hävisi ammattilaistasolle todella harvinaisella tuloksella 16-0 Astralista vastaan. Joukkue halusi jostain syystä pelata Dust2:sta, vaikka vastustaja on yksi tunnetuimpia D2 pelaavia joukkueita. Valinta kostautui tällä kertaa todella pahasti. Varsinkin MIBRin onneksi 2-2 vaiheessa pelit eivät enää ole bo1, vaan jatkopaikkaan vaaditaan kaksi karttavoittoa, jolloin yhdessä kartassa epäonnistuminen tänään, ei vielä päätä turnausta.
Ninjat olivat FACEIT Majorin pääkarsinnassa vakuuttavin joukkue kokonaisuudessaan. Päätapahtumassakin ensimmäisenä kaatui Mousesports, joka ei missään vaiheessa saanut konettaan käyntiin. Tämän jälkeen joukkue kuitenkin kärsi peräkkäiset tappiot Liquidille ja Naville, joista varsinkin jälkimmäisen olisi kuulunut olla tasaisempi koitos. Eilen Ninjat puristivat tarpeellisen voiton Vega Squadronista, ja unelma Legenda-statuksesta on edelleen hengissä. Yleisellä tasolla Ninjojen menestyksen salaisuus on ollut, todella kurinalainen joukkuepelaaminen. Esimerkiksi GeT_RiGhT ei ole ollut perinteiseen tapaan yksin lurkkaamassa infoja toiselta puolelta karttaan, vaan ollut joukkueen mukana varmistamassa, että jokaisesta tappelusta minimitulos on tradetut tapot. Joukkue on myös ottanut ensimmäisen tapon kierroksilla todella korkealla prosentilla ja myös onnistunut hyödyntämään tämän johdon. Toisaalta vastustajat ovat ehkä jo oppineet hieman lukemaan uudistuneen NiPin pelaamista, koska vastaavasti samat hehkutetut tilastot olivat käytännössä peilikuvat kahdessa edellisessä tappiossa.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Huolimatta MIBRin eilisestä täydellisestä farssista, ei joukkue ole missään nimessä helppo vastus NiPille. Kaikki joukkueen pelaajat, tähtenä coldzera, ovat yksilätasolla maailman eliittiä, ja joukkueen ongelmista suurin osa on kommunikoinnin ja joukkuepelaamisen puutteessa. Nämä ongelmat korostuvat NiPin kaltaisia joukkueita vastaan, eli niitä, jotka pelaavat hieman perinteisestä poikkeavaa pelityyliä.
Joukkueiden karttoja vertaillessa on todennäköistä, että molemmat saavat itseään suosivan oman karttavalinnan. MIBR joutuu käyttämään ensimmäisen banninsa Nukeen. Tämän jälkeen Nipille jää vaihtoehdoiksi poistaa, joku MIBRiä selkeästi suosiva kartta, kuten Cache tai Dust2. Molemmat saavat tämän jälkeen valinnoikseen omat suosikkikarttansa, eli NiP Overpassin ja MIBR Infernon, joka on heidän eniten pelattu karttansa. Kolmas ja ratkaiseva kartta on vaikeampi ennustaa, koska tämä riippuu pitkälle missä kartassa NiP kokee pärjäävänsä parhaiten brasilialaisjoukkuetta vastaan, mutta todennäköisesti decider-kartaksi pääsee Train tai Mirage, joissa molemmissa prosentit ovat Ninjojen puolella.
Pelivalintoina toimivatkin NiPin voitto, joka on selkeä ylikerroin ottaen huomioon joukkueiden tämän hetkiset voimasuhteet. Tämän lisäksi lapulle kelpaa yli 2,5 karttaa, koska molemmat saavat käytännössä varmasti itseään suosivat kartat ensimmäisen kahden pelattavan kartan joukkoon.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ