FACEIT Major to 06.09. klo 22:30

-

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO: FACEIT Major | Toisen päivän kamppailut, altavastaajat tuovat rahaa

North – Team Spirit
Northin kuherruskuukausi DH Tukholman voiton jälkeen päättyi lyhyeen FACEIT Majorissa. Astraliksen voittaminen Globenissa vaihtui ensimmäisen kierroksen tappioon HellRaisersille jatkoajalla. Ensimmäisen päivän ottelua voisi kuvata tiiviisti huolimattomuudella. North hävisi monta yksittäistä kierrosta tilanteesta, joista sitä ei pitäisi hävitä. Tämän lisäksi North sortui vielä jatkoajan lopussa pelaamaan liian aggressiivisesti, jolloin HellRaisers rankaisi ottamalla helpot ”first fragit” ja miesedun kierroksien alussa.
North pelasi Tukholmassa todella tasaisen turnauksen ja nyt nähdäänkin, pystyykö joukkue korjaamaan suuntakurssin välittömästi toiseen päivään, vai onko MLS ryhmineen tehnyt paluun epätasaiseen suorittamiseen. Joukkueiden välisessä voima-asettelussa ei ole epäselvyyttä Northin dominoidessa niin yksilö- kuin joukkuetasolla. Spirit taas aloitti eilen pelinsä vahvasti voittaen ensimmäisen puoliskon 12-3, mutta suli sen jälkeen lähes käsittämättömällä tavalla johtonsa ja hävisi lopulta Vegalle 16-14. Joukkueen voimavarana toimivat Dmitriy ”Dima” Bandurka sekä Vadim ”DavCost” Vasileyv, joilta vaaditaan myös tänään lähelle 90 ADR:ää, mikäli joukkue mielii haastaa Northin.
Ottaen huomioon miten hapuileva Northin ote eilisen pelistä oli, on Spiritille tarjottu tasoitus yksittäiseen karttaan liian suuri ohitettavaksi, varsinkin huomioiden joukkueen näyttämisenhalun eilisen epäonnistumisen jälkeen. North joutuu poistamaan kartanvalintavaiheessa Cachen, jota joukkue ei pelaa lainkaan, joten tämä antaa käytännössä yhden ”bannin” edun Spiritille, jolla ei ole vastaavaa tilannetta tietyn kartan kanssa. Vaikka North on ottelupariin ennakkosuosikki, ovat bookkerit asettaneet kierrostasoituksen linen todella korkealle ja Spirit +5,5 kierroksen tasoituksella on oivallinen valinta lapulle illasta.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Optic – Virtus.Pro
Sekä Optic että Virtus.Pro kärsivät eilen murskatappiot omissa peleissään. Virtus.Pro ei saanut missään vaiheessa haastettua Ninjas in Pyjamasia Miragessa, vaan kaatui selkeästi 5-16 ruotsalaisille ninjoille. Optic puolestaan pelasi samassa kartassa Liquidia vastaan, ja huolimatta tasaisista kierroksista Liquid onnistui kääntämään kierrosvoitot itselleen, eikä Optic päässyt rankaisemaan joukkuetta alhaisesta rahatilanteesta yksittäisiä kierroksia enemmän.
Tanskalaisilla on etu sekä yksilö- että joukkuetasolla. Virtus.Pron sisäiset ongelmat näkyvät tällä hetkellä pelissä todella paljon ja on suoranainen ihme, jos joukkue onnistuu ottamaan yhtään voittoa ennen viimeistä kierrosta, jolloin joukkueet 0 voitolla kohtaavat keskenään. Puolalaiset häviävät liian paljon 1v1 -haastoja sekä antavat kierroksen ensimmäisiä tappoja vastustajilleen. Optic on todellisuudessa huomattavasti parempi joukkue kuin eilisen perusteella voisi kuvitella. Cajunb ja k0nfig ovat yksilötasolla todella lähellä maailman kärkeä ja tarjoavat sellaisen tulivoiman, johon Virtus.Pron yksilöt eivät pysty vastaamaan.
Karttojen valinnan kannalta joukkueiden tilanne on suhteellisen tasainen. Molemmilla löytyy yksi kartta, jota he eivät pelaa koskaan (Virtus.Pro: Overpass, Optic: Cache). Tämän jälkeen molemmat poistavat heikompia karttojaan, jolloin kartoista todennäköisesti poistuvat Dust2, Nuke. Jäljelle jääneistä kolmesta kartasta valinta riippuu, kumpi pääsee poistamaan viimeisenä joukkueena kahdesta jäljellä olevasta, mutta tähänkin ottelupariin todennäköisimpänä karttana on Mirage, jossa Optic on selkeästi vahvempi joukkue kuin Virtus.Pro. Ottaen huomioon tasoeron ja Virtuksen sisäiset ongelmat, lapulle päätyy Optic kierrostasoituksella.
Illan otteluita ei kannata jättää välistä. Toiveissa on myös, että FACEIT Major on onnistunut selättämään tekniset vaikeudet ja pelit alkavat ajallaan tänään.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ