ke 26.09. klo 21:50

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO, ESL One New York: FaZe – G2 Gaming | FaZeUP!

ESL One New York 2018

Vuoden viimeinen major-turnaus on ohi – muut turnaukset ja liigat alkavat taas pyöriä. Tässä kuussa on vielä kaksi todella isoa turnausta pelattavana, joista toinen tänään keskiviikkona alkava ESL One New York 2018.
Turnauksessa $250 000 palkintopotista kilpailee kahdeksan joukkuetta. FaZe voi ottaa ison etumatkan Astralikseen Intel Grand Slam-kilpailussa, jolloin turnauksessa on myös pieni lisäjännite.
Tällä hetkellä Astraliksella ja FaZella on molemmilla kaksi turnausvoittoa – Grand Slamin voittoon tarvitaan neljä.
ESL One New York:n ensimmäisenä päivänä pelataan neljä kovatasoista BO3-ottelua, joista yhdessä FaZe ja G2 kohtaavat. G2 saa tilaisuuden kasvojen puhdistukseen, sillä viimeviikkoinen major-turnaus ei mennyt joukkueen osalta aivan putkeen.
G2 ja FaZe kohtasivat myös majorilla FaZen kuitenkin voittaen ottelun 2-0. Ottelussa pelattiin karttoina Mirage ja Dust 2, joista ensimmäisen FaZe voitti lukemin 16-2. Toinen kartta oli huomattavasti tasaisempi päättyen jatkoajalla FaZen eduksi 25-22.

Tilastoja

Team Maps RW% OpK MultiK 5v4% 4v5% Traded% ADR FA
Europe FaZe 27 54.2% 51.1% 0.82 77.0% 30.3% 19.6% 18.3 0.22
France G2 16 45.6% 47.9% 0.81 64.4% 28.2% 17.6% 16.5 0.27

Yllä olevasta tilastotaulukossa joukkueiden suorittaminen viimeisen kolmen kuukauden aikana. FaZe on selvästi parempi pelaamaan 5vs4-, ja 4vs5-tilanteita. FaZe on myös ottanut avaustappoja ja tradekillejä paremmin kuin G2.
Ainoa osa-alue, jossa G2 on suoriutunut paremmin, on valoassistien saaminen. Tämä tarkoittaa siis sitä, että G2 on heittänyt tehokkaampia ja parempia valokraanaatteja, kuin FaZe.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Karttavalinnat

Ottelun karttavalinnat tulevat olemaan mielenkiintoiset. FaZe ei pelaa Nukea, ja G2 ei pelaa Trainia. Täten nämä kartat ovat selvästi ulkona, eikä niitä nähdä ottelussa.
Joukkueiden omia karttavalintoja pohdittaessa ei jäljelle jää vaihtoehtoja. FaZe tulee hyvin todennäköisesti valitsemaan omaksi kartakseen tutun ja turvallisen Miragen. FaZe:lla on Miragessa viimeisen kolmen kuukauden aikana 55,60% voittoprosentti, joka on joukkueen toiseksi suurin.
G2 voittoprosentti Miragessa on tasan 50,00%, mutta joukkue on pelannut kyseistä karttaa vain neljä kertaa. Ranskalaiset nappasivat voitot umpisurkeita Virtus.pro:ta, ja Luminositya vastaan.
G2 tulee todennäköisesti valitsemaan omaksi kartakseen Dustin tai Infernon. On vaikea sanoa kumpi kartta pelataan vai pelataanko kumpaakaan. G2:lla on alla niin vähän otteluita, ulkopuolisen on hyvin vaikea veikata, missä kartassa joukkue tuntee olevansa vahvoilla.
Ottelu tulee todennäköisesti olemaan edes jonkin verran tasainen, mutta FaZe on odotettavasti ottelun herra. FaZe saa varmasti kaksi todella hyvää karttaa otteluun, ottaen huomioon joukkueen huomattavasti laajemman karttavalikoiman.
G2 vaikuttaisi olevan todellinen floppi, ellei joukkue pikkuhiljaa saa palettiaan kasaan. Joukkueen kapteeni ja IGL Kevin ”Ex6TenZ” Droolans ei ole näyttänyt mitään merkkejä kunnollisesta fragaamisesta, eikä johtajuudesta. G2 on ollut kuin varjo muiden joukkueiden rinnalla, jonka takia otteluun lähdetään pelaamaan FaZen voittoa tasoituksella.