ENCE - Liquid

su 21.07. Klo 22:30

Karttakohtaisilla vedoilla finaalin kimppuun

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

IEM Chicago -turnauksessa pelattavana on enään finaali. Finaaliin on tiensä selvittänyt suomalaisjoukkue ENCE ja pohjoisamerikkalainen Team Liquid. Finaali on muista turnauksen otteluista poiketen BO5 (paras viidestä) ja se alkaa Suomen aikaa myöhään sunnuntai-iltana klo: 22:30.

Liquid lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. Joukkue on ansainnut itselleen valtavan määrän itseluottamusta. Ennen todella hiljaiset ja hieman ujot joukkueen pelaajat kutsuvat itseään nyt itsevarmuudella maailman parhaaksi joukkueeksi. Se vaatii jo jotain.

100% TALLETUSBONUS 200€ ASTI

Zulabet on uusi tuttavuus markkinoilla. Ja ensitalletusbonus on loistava!

LUNASTA TARJOUS

Liquid on täysin ansaitusti ottelun ennakkosuosikki, ja näyttääkin siltä, että joukkue on aloittelemassa omaa aikakauttaan CS:n ykkösjoukkueena. Olisi hävyttömän suuri yllätys, jos ENCE tämän ottelun voittaisi.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Kaikesta huolimatta ENCE:llä on aina ollut todella tasaisia otteluita Liqudia vastaan. Joukkueen pelaaja Jani ”Aerial” Jussilan mukaan Liquidin pelityyli sopii heille hyvin.

”Liquid doesn’t have that kind of player – they are really good players, but not an AWPer like ZywOo there, that makes it easier for us.”

– Jani ”Aerial” Jussila

Aerialin mukaan Liquid on helpompi vastus heille, kuin Vitality, sillä Liquid on viiden hyvän pelaajan joukke, eikä heillä ole ZywOon kaltaista superstaraa, joka pystyy tukehduttamaan ENCE:n pelin.

Liquid on osoittanut huikeaa virettä monessa kartassa, ja joukkue onkin suuri ennakkosuosikki heidän parhaissa kartoissaan, kuten Overpassissa ja Miragessa, joista jälkimmäisessä ENCE on ollut vaikeuksissa viime aikoina.

ENCE:llä on parhaat mahdollisuudet karttaryöstöön Nukessa ja Dust 2:ssa. Jälkimmäisessä kartassa tarvitaan samanlaista peliä, kun edellisessä ottelussa MiBR:ä vastaan, jolloin ENCE pelasi joukkueena upeasti.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!