G2 - MIBR

pe 19.07. Klo 22:50

Siipirikkoinen MIBR sinnittelee

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

IEM Chicagon lohkovaihe jatkuu, kun G2 ja MIBR kohtaavat lohkon A decider matchissa, jossa häviäjä tippuu pois turnauksesta. Ottelu alkaa arviolta 22:50 ja se on BO3 (paras kolmesta).

G2 kärsi torstaina niukan tappion turnauksen ennakkosuosikille Liquidille, joka korjasi pelinsä ensimmäisen kartan haparoinnin jälkeen. Varsinkin shox ja kennyS olivat vahvalla pelituulella ranskalaisjoukkueesta ja sama kaksikko tulee varmasti aiheuttamaan tuhoa servulla myös tänään. Ranskalaisjoukkue on todella vahva raa’alla ampumistaidolla mitattuna, ja joukkue viihtyykin kartoissa, joissa pelaajia voi haastaa pitkästä matkasta.

LUNASTA 100€ RISKITÖN VETO

Voitoilla ei kierrätysvaatimusta – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Vastustaja MIBR onnistui kuin onnistuikin voittamaan Envyn, ja säilytti näin vielä hetken turnauksen voittohaaveet elossa. Ilman tähtipelaajaansa coldzeraa pelaava joukkue on tulivoiman suhteen suurissa vaikeuksissa, koska valmentaja zews ei tuo tarpeeksi pöydälle.

Joukkueet kohtasivat jo ensimmäisenä päivänä turnauksessa, jolloin G2 vei selvästi nimiinsä molemmat kartat. MIBR on kuitenkin onnistunut haastamaan aiemmissakin peleissä kärkijoukkueita, jopa valmentajansa kanssa ja onkin todennäköistä, että joukkue heittää pykälän verran paremman vastuksen omassa kartassaan uusintakohtaamisessa.

Pääkohteessa luotamme, että G2 toistaa rutiinivoiton Dust2:ssa ja hieman isompikin kierrostasoitus osuu. MIBRin omaan karttaan haetaan kierrosten overia, koska tarjottu linja on liian alhaalla kertoimien valossa.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!