Heroic - ENCE

pe 19.07. Klo 19:00

ENCE vahvoilla

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

IEM Chicagon turnaus jatkuu perjantaina, kun avausottelunsa voittaneet Heroic ja suomalainen ENCE kohtaavat lohkon B voittajien ottelussa. Ottelu alkaa 19:00 ja on BO3 (paras kolmesta.

ENCE aloitti itselleen poikkeuksellisesti turnauksen puhtaalla pelillä. Varsinkin Renegadesin omassa karttavalinnassa ENCE pelasi tyylikkäästi, mutta Trainin teropuolella joukkue lahjoitti useamman kierroksen pois epäonnistuneen kommunikoinnin takia. Näiden kierrosten kääntyessä olisi ENCE tyylitellyt kengurumaan edustajista helppoon voittoon ilman suurempaa jännitystä ottelun jälkimmäisellä puoliskolla.

100% talletubonus 200€ asti

Uusi tulokas ja tuore bonus – toimi nyt!

LUNASTA TARJOUS

Vastustaja Heroic aloitti yllätyksellä, kun se voitti Vitalityn suoraan 2-0. Heroic oli ensimmäistä karttaa tappiolla jo 14-5, mutta onnistu voittamaan peräti 11 kierrosta peräkkäin ja vei kartan nimiinsä. Toiseen karttaan joukkue pääsi aloittamaan CT-puolella, eikä luopunut enää johdostaan koko pelissä. Vitalityn tähtipelaaja zywOo pelasi heikoimman pelinsä koko kesänä tilastollisesti, mutta Heroic onnistui myös hiljentämään joukkueen tähtipelaajan. ENCEn kannalta hyvä uutinen on, että joukkueessa ei ole vastaavaa tähtipelaaja, jonka ympärille Heroic voisi keskittyä.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

ENCE poistaa tuttuun tyylin Vertigon ja Heroic poistaa ENCEn parhaan kartan Trainin, koska se on joukkueen permabanni. Tämä jättää auki Overpassin Heroicille, jossa joukkue on vahvoilla voittajaksi. ENCE taas todennäköisesti arpoo Miragen ja Nuken välillä, varsinkin kun joukkueiden edellinen kohtaaminen Miragessa päättyi Heroicin eduksi.

Pelivalinnoissa luotetaan karttakohtaisiin vetoihin. Heroicin karttavalintaan otetaan kierrosten overia, koska Heroic voi hyvinkin voittaa kartan, mutta myös ENCE pääsee hyvin todennäköisesti 11+ kierrokseen, ilman molempien pistoolien häviämistä. ENCE taas hoitaa oman karttansa ilman ongelmia, mikäli eilisen kaltaisia huolimattomuuksia ei tapahdu paria kierrosta enempää, joten tarjottu linja on hyvinkin pelattava.

>>> Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset – katso koko listaus!