Cloud9 - Grayhound

ke 13.02. Klo 15:10

Cloud9:n ihmeellinen uusi kokoonpano on paljon vaarallisempi, mitä luullaan

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Vuoden ensimmäisen major-turnauksen kolmas ottelu on pohjois-amerikkalaisjoukkue Cloud9:n ja australialaisjoukkue Grayhoundin välinen kohtaaminen. Cloud9 lähtee otteluun oikeutetusti ennakkosuosikkina. Ottelu alkaa klo: 15:10 ja ottelu pelataan BO1 (paras yhdestä) formaatilla.

Cloud9:n uusi kokoonpano tuottaa tulosta

Cloud9:n uudistettu kokoonpano on oikeasti aivan tajuttoman vaarallinen. Joukkue pelaa erittäin hyvin yhteen ja joukkueen yksilöpelaajat ovat todella hyviä ja vaarallisia. Alkuvuodesta ollaan jo nähty, että vuoden 2019 Cloud9 on joukkue, joka pystyy haastamaan kärkitason joukkueita ja helposti. Cloud9 pisti jo FaZe:n ja Fnaticin todella tiukille. Jopa Astralista vastaan saatiin edes kunnon ottelu noin kuukausi sitten. Viime vuoden puolella mistään tälläisestä ei olisi ollut edes puhetta, mutta nyt se on jo arkipäivää.

Cloud9 on huvittavasti jämäpelaajista koottu joukkue. Tässä tapauksessa vain nuo jämäpelaajat ovat oikeasti aivan hemmetin hyviä pelaajia ja heidän löytäessään yhteinen sävel, on Cloud9 äärimmäisen vaarallinen nippu.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Grayhound on ollut vaisu ja mitäänsanomaton nippu

Viimeisen kolmen kuukauden aikana australialaisjoukkue Grayhound on pelannut hyvin australialaisjoukkueita vastaan, mutta heti kun taso on hieman noussut ja vastaan on tullut joko amerikkalainen tai eurooppalainen joukkue, on Grayhound ollut pulassa. Täpärä voitto ViCi:ä vastaan, häviö Kinguinille sekä kolmen kartan tiukka sarja CyberZen:ä vastaan kielivät kaikki Grayhoundin mitäänsanomattomasta pelistä ja formista.

Joukkue on kieltämättä australian tasolla eliittiä, mutta tasoero australian ja euroopan välillä on niin iso, ettei muiden australalaisjoukkueiden saaminen euroopan tasolle ole edes lähellä. Se on kaukainen unelma ausseille, joka ei tule tapahtumaan seuraavaan viiteen vuoteen tai edes koskaan, joka on sääli, sillä heidän aksenttinsa on ehkä jopa maailman parhaimpia.

Grayhound on hävinnyt niin huonoille joukkueille ettei tosikaan, ja voittanut lähes ainoastaan astetta huonompia australialaisjoukkueita. Se, että joukkueen pitäisi kilpailla keskiviikkona Cloud9 vastaan, joka on satoja kilometrejä Grayhoundia edellä ei tule kuuloonkaan. Ottelusta tulee yksipuolinen ja Cloud9:n pitäisi viedä ottelu nimiinsä todella helposti.