ENCE - Spirit

ke 13.02. Klo 16:20

Joukkueet tuntevat toisensa hyvin, ENCE otteluun ennakkosuosikkina

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Vuoden 2019 major-turnauksen avauspäivänä pelataan kahdeksan ottelua. ENCE – Spirit on yksi päivän kiinnostavimmista otteluista, ja se kannattaa ehdottomasti katsoa. Suomalaisjoukkue ENCE:llä on hyvät mahdollisuudet edetä Legends Stagelle taistelemaan koko turnauksen voitosta, joka on täysin ennenäkemätöntä suomalaisen CS:GO:n historiassa. Ottelu Spiritiä vastaan alkaa keskiviikkona 13. päivä helmikuuta klo: 16:20. Ottelu on BO1 (paras yhdestä).

ENCE pelaa parasta CS:ää, mitä he ovat koskaan pelanneet

ENCE:n peli on ollut nousujohteista koko joukkueen lyhyen historian aikana. ENCE on onnistunut jo voittamaan ison turnauksen ja on todistanut olevansa joukkue, joka pystyy kilpailemaan maailman parhaita joukkueita vastaan todella hyvin. ENCE:ssä on sellaista potentiaalia, mitä suomalaisessa joukkueessa ei ole koskaan ollut ja työn teon tulokset näkyvät jo nyt hieman yli puoli vuotta joukkueen perustamisen jälkeen.

Tässä major-turnauksessa ENCE:llä on aivan kaikki pelissä. Tämä on se turnaus, jossa ENCE:n täytyy ottaa se iso harppaus eteenpäin ja todistaa olevansa yksi maailman parhaista joukkeista. Tämä suomalaisnippu pystyy siihen ja sen aika on nyt.

ENCE on viimeisen kolmen kuukauden aikana ollut paremmassa vireessä, kuin koskaan aiemmin. Joukkue on pelannut neljäkymmentäkaksi karttaa, joista kolmekymmentä on päättynyt suomalaisjoukkueen voittoon. Viimeisestä kahdestakymmenestä kartasta ENCE on voittanut seitsemäntoista, joka tarkoittaa sitä, että joukkue on hävinnyt vain kolme karttaa. Movistar Riders, LDLC ja Valiance ovat onnistuneet saamaan ENCE:ltä kartat pois.

PlayerMapsK/D DiffK/DRating2.0
Finland sergej42+2151.311.26
Finland allu42+1921.291.20
Finland Aerial42+1331.191.17
Finland xseveN42-40.991.06
Finland Aleksib42-260.961.06

Kuten ENCE joukkueena, myös pelaajat ovat todella hyvässä vireessä ennen major-turnausta, kuten kuuluukin olla. Jere ”sergej” Salo ja Aleksi ”allu” Jalli ovat kantaneet joukkuetta aivan uskomattomilla suorituksillaan ja tasaisella, mutta erittäin hyvällä pelillään. Myös Jani ”Aerial” Jussila on pelannut aikaisempaan nähden todella hyvin. Tässä on jo niin vaarallinen kolmikko, että vastustajan puntti kuuluukin hieman tutista.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Spirit on vaarallinen joukkue, muttei ENCE:n tasolla

Venäläis-ukrainalaisjoukkue Spirit on myöskin ottanut isoja harppauksia eteenpäin ja onkin tällä hetkellä venäjän paras joukkue. Spirit ei kuitenkaan yllä ENCE:n tasolle, vaikka taitavasta joukkueesta onkin kyse.

Spirit on viimeisen kolmen kuukauden aikana pelannut neljäkymmentäyhdeksän karttaa, joista joukkue on voittanut kolmekymmentäkolme. Spirit on kuitenkin pelannut huomattavasti huonompia joukkueita vastaan kuin ENCE, joka vie Spiritiltä hieman krediittiä pois. Spirit on pääasiassa voittanut oman tasosia joukkueita, muttei ole pelannut ollenkaan ykköstason joukkueita vastaan toisin kuin ENCE.

PlayerMapsK/D DiffK/DRating2.0
Ukraine COLDYY149+1551.181.17
Ukraine somedieyoung49+1241.141.16
Russia DavCost49+981.121.09
Russia Dima49-760.921.05
Russia S0tF1k49-1010.890.95

Kuten yllä olevasta taulukosta näkee, ei Spiritin pelaajatkaan ole olleet ENCE:n tasolla, vaan hieman alle sen. Etenkin Pavel ”COLDYY1” Veklenko on pelannut todella hyvin, mutta yhden pelaajan näytöt eivät riitä kaatamaan joukkueena todella hyvin pelaavaa ENCE:ä, jonka kolme pelaajaa ovat kaikki paremmilla tilastoilla, kuin Spiritin paras pelaaja.