Fnatic - ViCi

ke 13.02. Klo 14:00

Luvassa helppo ottelu ruotsalaisille

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Vuoden 2019 ensimmäisen major-turnauksen ensimmäisen päivän toinen avausottelu on ruotsalaisjoukkue Fnaticin ja kiinalaisjoukkue ViCi:n välinen taisto. Ottelusta pitäisi tulla yksipuolinen ja Fnaticin pitäisi voittaa ottelu ilman sen kummempia vaikeuksia. Ottelu alkaa klo: 14:00 ja kyseessä on BO1 (paras yhdestä kartasta) ottelu.

Fnaticin kokoonpano on todella vaarallinen

Uudistunut Fnatic on hyvin nimekäs ja erittäin vaarallinen nippu nuoria pelaajia. Näyttäisi siltä, että joukkue olisi löytänyt todella hyvän tasapainon roolituksessa ja pelaajien valinnassa. Joukkueesta löytyy paljon kokemusta Richard ”Xizt” Landström:n, Freddy ”KRIMZ” Johansson:n ja Jesper ”JW” Wecksell:n mukana. Joukkueen kaksi nuoriso-osaston jäsentä Simon ”twist” Eliasson ja Ludvig ”Brollan” Brolin tuovat joukkueeseen suurta nälkää ja erittäin tuoretta taitoa.

Fnaticilla on hyvä nippu kasassa ja he voivat tehdä pelin sisällä huiketa asioita pelaajiensa ansiosta. Esimerkiksi JW ja Twist ovat todella vaarallinen ”dual-awp” kombo oikein käytettynä esimerkiksi Miragen tai Infernon kaltaisessa kartassa, johon ottelu saattaa hyvinkin päätyä. Brollan ja KRIMZ tuovat joukkueeseen varmuutta ja jämäkkyyttä esimerkiksi pommialueiden puolustamiseen. Molemmat ovat hyvin taitavia ja tasavahvoja pelaajia.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Joukkueiden tasoero on huima

Fnatic ja ViCi ovat kaukana toisistaan, kun katsotaan joukkueiden nykyistä tasoa. Fnatic on maailman parhaita joukkueita ja heidän uusi kokoonpanonsa on erittäin vaarallinen. Ruotsalaisjoukkue on nyt saanut todella paljon aikaa valmistautua tähän turnaukseen ja on varmaa, että joukkue on käyttänyt sen ajan hyödyksi.

ViCi on hieman tuntemattomampi joukkue ja karsiutui turnaukseen vasta minor play-off vaiheessa eli aivan viimeisten joukkueiden joukossa. Uuden formaatin ansiosta ViCi, joka oli majorissa pelaavien joukkueiden mielestä huonoin, saa vastaansa samojen joukkueiden arvosteleman Fnaticin, joka oli listan sijalla #1. ViCi:llä ei pitäisi olla mitään saumaa ottelussa, jonka Fnatic tulee hoitamaan puhtaasti ja varmasti kotiin.