G2 - TYLOO

su 17.02. Klo 17:00

G2:n uudestaan selkä seinää vasten

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

IEM Katowicen Main Qualifier on päässyt viimeiseen päivään. Sunnuntain ratoksi käydään viimeiset kolme ottelusarjaa, joissa 2-2 tilanteessa olevat joukkueet ratkaisevat viimeisen kolmen jatkopaikan kohtalon. Päivän toisessa ottelussa kohtaavat ranskalainen G2 sekä kiinalainen Tyloo. Ottelu käydään BO3 (paras kolmesta) formaatilla ja ottelu alkaa aikataulun mukaisesti 17:00.

G2 pelaa suurella sydämellä

Ranskalainen G2 kävi selkä seinää vasten Fnaticcia vastaan, kun joukkue hävisi avauskartan, mutta onnistui tämänjälkeen kasaamaan rivinsä, vieden kaksi seuraava karttaa selkein lukemin nimiinsä. Voiton takuumiehenä toimi Richard ”shox” Papillon, joka komeili tilastojen kärjessä Fnatticia vastaan.

Selkeät karttavoitot Fnaticista olivat myös G2:n pelaamisen hyvyyttä vaikka Fnatic ei ollutkaan missään vaiheessa turnausta viime vuoden tasolla. Yksittäiset kierrokset ja suoritukset osoittavat millainen potentiaali joukkueen riveistä löytyy hyvänä päivänä.

Fakta on kuitenkin, että shox ei pysty yksin kantamaan joukkuetta, vaan esimerkiksi joukkueen AWP-pelaajalta Kenny ”KennyS” Schrubilta vaaditaan enemmän karsinnan ratkaisupelissä (ja mahdollisissa jatkopeleissä). Joukkueen tähtipelaajan onnistumiset nostavat myös muun joukkueen tasoa.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Tyloon otteissa näkyy hermostuminen

Kiinalaisjoukkue avasi turnauksen yli odotusten voittamalla kaksi ensimmäistä otteluaan selkeästi ennakkosuosikkeja vastaan. Tätä on kuitenkin seurannut 0-2 tappiot ensin NRG:lle ja sitten Avangarille. Joukkueella lähtee jo kolmas ”ottelupallo” jatkopaikan suhteen, mutta pystyvätkö pelaajat käsittelemään tämän henkisellä puolella.

Varsinkin AVANGAria vastaan joukkueen pelaamisesta puuttui se iloisuus ja räväkät yksilötason ratkaisut, joilla joukkue onnistui yllättämään vastustajansa turnauksen ensimmäisinä päivinä. Ongelmalliseksi on myös muodostunut, että joukkue on todella vahvasti Kevin ”xccurate” Susanton sekä Hansel ”BnTeT” Ferdinandin pelaamisen varassa.

Indonesialainen kaksikko dominoi joukkueen sisäisissä tilastoissa, kun muun joukkueen HTLV 2.0 ratingit laahaavat alle yhdessä (Summer 0,99; somebody 0,97; AttackeR 0,94). Varsinkin pelattaessa muita karttoja kuin Tyloon comfort-pikkejä, on kiinalaisen kolmikon suoritustaso tippunut liian radikaalisti.

G2:lla henkinen yliote

Joukkueiden pelaamisen taso on tällä hetkellä todella tasaväkinen. Huolimatta kahdesta peräkkäisestä tappiosta Tyloo on pelannut 3/4 kartoista hyvin ja romahti vasta viimeisessä kartassa Avangaria vastaan. G2:n etuna onkin, että joukkue pelasi jo eilen selkä seinää vasten, ja onnistui vielä pitämään itsensä mukana turnauksessa.

Tyloon suurin valttikortti on oman kartan valinta. Joukkueen yksi vahvimmista kartoista on Mirage, jossa G2:n peli on ollut todella pahasti hukassa läpi turnauksen. Voittamalla oman karttansa Tyloo voi haastaa ranskalaiset jatkopaikasta turnauksessa.

Vastaavasti G2 saa myös itselleen vahvan kartan, koska Tyloo käyttä ensimmäisen karttabanninsa Nukeen, joka jättää auki esimerkiksi Dust2:n, jossa joukkue tuhosi eilen Fnaticin tyylipuhtaasti.

Bookkerit ovat asettaneet kamppailun kertoimien valossa todella tasaväkiseksi, ja sitä se tulee myös todennäköisesti olemaan. Ratkaisua haetaankin suurella todennäköisyydellä kolmannesta kartasta, ja siinä vaiheessa peliä ratkaistaan enemmän henkisellä puolella kuin taidoissa.

Vedot sisään ilman rekisteröitymistä

Löysitkö mielenkiintoista pelattavaa ja et jaksaisi säätää lippulappusten ja rekisteröitymisten kanssa? Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman minkäänlaista ylimääräistä säätöä. Ja verottomat voitot on mahdollista saada tilille 5 minuutissa.

👉 Laita vedot sisään Speedybetille tästä.