G2 - Vega Squadron

ke 13.02. Klo 16:20

G2:n on aika lunastaa odotukset

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Vuoden 2019 major-turnauksen, IEM Katowicen, avauspäivänä uudet haastajat aloittavat urakkansa matkalla kohti päätapahtumaa ja fanaattisen yleisön edessä pelaamista. Iltapäivän peleissä kohtaavat myös ranskalainen G2, joka on uudella matkalla kohti lajin terävintä kärkeä sekä venäläistaustainen Vega Squadron, joka tekee paluun pitkältä pelitauolta. Ottelu alkaa aikataulun mukaan keskiviikkona 16.2. klo 16:20 ja pelataan BO1 (paras yhdestä) formaatilla.

G2:n hakee tulosta uusilla vahvistuksilla

G2 on avannut jo vuoden 2019 pelikautensa osallistumalla IEM Sydneyn karsintoihin, jossa joukkueen tie nousi pystyyn finaalissa saksalaista BIG organisaatiota vastaan. Ranskalaiset muuttivat kokoonpanoonsa viime vuoden lopuksi ”kauden” jäädessä tauolle.

Uusina kykyinä joukkueessa nähdään Lucas ”Lucky” Chastang sekä Audric ”JaCkz” Jug, joiden avulla joukkue koittaa vihdoin saada kurssinsa nousuun, koska aikaisemmat kokoonpanojen muutokset eivät ole tuottaneet haluttua tulosta.

Uudella joukkueella on selkeästi uusi ilme, ja Sydneyn karsinnoissa joukkue antoi välillä välähdyksiä siitä potentiaalista, jonka taitavat ranskalaiset parhaimmillaan omaavat. Joukkueen tähtihahmona jatkaa edelleen luonnollisesti AWP-pelaaja Kenny ”KennyS” Schrub, joka on edelleen maailman parhaita pelaajia roolissaan hyvänä päivänä.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Hait palaavat pitkältä tauolta

Vega Squadron ei ole vielä avannut pelikautta vuoden 2019 puolella ja joukkueen iskukyky on pieni kysymysmerkki vuoden tärkeimmän turnauksen alkaessa. Joukkue eteni syksyn FACEIT majorissa 16 parhaan joukkoon, mikä oli jopa hieman ylisuorittamista ottaen huomioon pelaajien tason.

Vegan peli pyörii vahvasti Leonid ”chopper” Vishnyakovin ympärillä. Mikäli chopperille sattuu ns. ohipeli, on joukkueella todella vaikeaa, koska joukkueen menestyminen vaatii hänen onnistumistaan.

Kokonaisuutena joukkue on ollut todella ailahteleva, ja varsinkin major-turnauksissa on ollut vahva trendi, että pitkiltä tauoilta palaavat joukkueet ovat olleet suurissa vaikeuksissa turnauksen alkuvaiheessa. Tämä auttoi osittain myös Vegan pitkälle edellisessä majorissa.

Karttaetu ranskalaisilla

Paras yhdestä formaatti tarkoittaa, että molemmat joukkueet saavat poistaa peräti kolme karttaa. Vega ei pelaa edelleenkään Nukea, joten joukkuee poistaa tämän kartan varmasti valikoimasta. Jäljelle jäävistä kartoista heikoimmat G2:lle ovat Mirage sekä Train, ja joukkue pystyy formaatin avulla poistamaan molemmat valikoimasta.

Todennäköinen pelattava kartta kohtaamisessa on Inferno, Overpass tai Dust2, joista jokaisessa prosentit ovat ranskalaisten puolella. Kaikki edellä mainitut ovat myös todella vahvoja AWP-karttoja, jolloin KennyS:n pelitaidot pääsevät oikeuksiinsa.

Pelivalintaamme puoltaakin sekä todennäköinen karttavalinta, G2:n parempi pelituntuma sekä ranskalaisjoukkueen core-pelaajien aikaisempi kokemus isoilta pelikentiltä.