Renegades - Avangar

ke 13.02. Klo 14:00

Avangar vahvoilla vuoden suurimman turnauksen avausottelussa

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Tästä se alkaa! Vuoden 2019 ensimmäinen major-turnaus alkaa keskiviikkona 13. päivä helmikuuta. Luvassa on seitsemäntoista päivää räiskintää, tunteita ja upeita hetkiä. Turnaus alkaa Main Qualifier-vaiheella, joka on viisipäiväinen. Main Qualifier-vaiheessa selvitetään, mitkä loput kahdeksan joukkuetta pääsee taistelemaan pokaalista Legends Stage:lle. Main Qualifier-vaiheessa kilpailee kuusitoista joukkuetta, joista puolet on karsineet turnaukseen, ja puolet päässeet mukaan olemalla viime major-turnauksen kuudentoista parhaan joukossa.

Turnauksen avausottelu on australialaisjoukkue Renegadesin ja kazakstanilaisjoukkue Avangarin välinen BO1 (paras yhdestä kartasta) taisto. Avangar lähtee otteluun ennakkosuosikkina kertoimien ja myös Uhmapelaajien näkökulmasta.

Nykyinen Avangar on parasta heitä, mitä on koskaan nähty

Avangar on tällä hetkellä hurjassa vireessä. Joukkue on viimeisen kolmen kuukauden aikana voittanut kolmekymmentä karttaa häviten ainoastaan kolmetoista. Kazakstanilaisjoukkue on parhaassa kunnossa koskaan ja samaa voi myös sanoa joukkueen pelaajista.

Joukkueen uusin lisäys Ali ”Jame” Djami on viime aikoina ollut käsittämättömän hyvässä iskussa ja tahti ei nuoren venäläisen päätä näytä huimaavan. Jame on viimeisen kolmen kuukauden aikana pelannut neljäkymmentäkolme karttaa, ja niissä hän on ansainnut itselleen hurjan 1.33 rating-tilaston. Kun keskiarvona pidetään noin 1.10 rating-arvoa, niin venäläinen on tällä hetkellä reilusti sen yli. Jame:n rating vastaa tällä hetkellä melkein vuoden 2018 parhaan pelaajan Oleksandr ”s1mple” Kostyliev:n tasoa.

50€ RISKITÖN VETO – EI KIERRÄTYSTÄ:

Olybetin uusille asiakkaille on tarjolla 50€ riskitön veto!

Avangar voi saada ison edun karttavalinnoissa

Avangar tunnettiin ennen viiden kartan joukkueena, sillä he pelasivat vuosi sitten ainoastaan viittä karttaa, kun kuusi oli normaali määrä. Avangar ei pelannut ollenkaan Dust 2:sta eikä Nukea. Nyt joukkue on kuitenkin petrannut ja Dustista on itseasiassa tullut yksi joukkueen parhaista kartoista. Avangarilla on todella kova 82% voittoprosentti kyseisessä kartassa viimeiseen kolmeen kuukauteen. Dustia Avangar on ehtinyt pelata yksitoista kertaa.

Avangar saa tuttuun tapaan kuusi karttapoistoa karttavalintoihin. Ne Avangarin kannattaa ehdottomasti käyttää Infernoon, Mirageen ja Cacheen, jotka ovat Renegadesin parhaita karttoja, eivätkä Avangarin suosikkeja. Jäljelle jää täten seuraavat neljä karttaa. Suluissa olevat prosentit ovat joukkueiden voittoprosentit viimeisen kolmen kuukauden aikana. Vasemmalla oleva prosentti on Renegadesin, kun taas oikealla oleva prosentti on Avangarin.

  • Dust 2 (0% – 1 kartta pelattuna — 82% – 11 karttaa pelattuna)
  • Nuke (0% – 0 karttaa pelattuna — 0% – 0 karttaa pelattuna)
  • Train (83% – 6 karttaa pelattuna — 71% – 7 karttaa pelattuna
  • Overpass (0% – 3 karttaa pelattuna — 100% – 4 karttaa pelattuna)

On selvää, että Renegades joutuu poistamaan Dustin ja Nuken, koska joukkue ei pelaa kumpaakaan karttaa, eikä täten todennäköisesti myöskään harjottele. Jäljelle jää Train ja Overpass, jotka ovat molemmat erittäin hyviä karttoja myös Avangarille, joka tunnettiin aikoinaan heidän todella mahtipontisista Train voitoista nimekkäitä joukkueita vastaan. Overpass jää todennäköisesti myös karttavalinnan ulkopuolelle, sillä Renegades ei ole viimeisen kolmen kuukauden aikana voittanut yhtään heidän vähäisistä otteluistaan kyseisessä kartassa.