IEM Katowice 2019 Main Qualifier - Turnausvedot

ke 13.02. Klo 12:00

Vuoden ensimmäisen major-turnauksen turnausvedot!

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Vuoden ensimmäinen major-turnaus alkaa 13. päivä Helmikuuta ”Main Qualifier” osiolla, jossa kuusitoista joukkuetta taistelee kahdeksasta paikasta Legends-vaiheeseen. Legends-vaiheessa odottaa viime major-turnauksen kahdeksan parasta joukkuetta. Main Qualifier-osio on viisipäiväinen ja otteluita on luvassa paljon. Main Qualifieriin tarjotaan myös muutama erittäin maukas turnausveto, jotka kannattaa napata ajoissa lapulle!

Main Qualifierissä kilpailee seuraavat kuusitoista joukkuetta:

  • Americas Minor (NRG, Furia)
  • Asia Minor (Renegades, Grayhound)
  • CIS Minor (Avangar, Spirit)
  • Europe Minor (ENCE, Vitality)
  • Minor Play-In (Winstrike, ViCi)
  • Faceit Major 2018 (Cloud9, G2, NiP, TyLoo, Vega Squadron, Fnatic)

Aliarvostettu Avangar vahvoilla

Turnauksen nuorin joukkue Avangar on hyvin aliarvostettu ja todella iskukykyinen joukkue. Kazakstanilaisjoukkue nosti tasoaan huomattavasti viime vuoden aikana ja nyt vuoden vaihteessa nähty peli on tähän mennessä parasta Avangaria, mitä on koskaan nähty. Joukkue pelaa erittäin hyvin yhteen ja joukkueesta löytyy äärimmäisen taitavia pelaajia.

50€ RISKITÖN – TOIMI NÄIN:

PlayerMapsK/D DiffK/DRating2.0
Venäjä, Jame38+3011.591.31
Kazakstan, buster38+1081.181.14
Kazakstan, qikert38+1131.181.13
Kazakstan, fitch38+61.011.07
Kazakstan, KrizzeN38-420.940.99

Neljällä kazakstanilaisella ja yhdellä venäläisellä varustettu Avangar on varmasti kahdeksan parhaan joukossa. Kuten alla olevasta taulukosta näkyy, on Avangarin pelaajat todella hyvässä vireessä. Etenkin joukkueen uusin tähti Ali ”Jame” Djami on aivan uskomattomassa iskussa ja sama meno jatkuu varmasti tässäkin turnauksessa. Viimeisen kolmen kuukauden aikana hänen ratinginsä on täysin käsittämätön 1,31.

Uudistunut G2 on suuri kysymysmerkki

Toisin kuin Avangar, ei G2 saanut taistella tietänsä tämän vuoden majoriin, vaan joukkue sai ilmaisen paikan turnauksesta, sillä he sijoittuivat kuudentoista parhaan joukkoon viime major-turnauksessa. Tämän jälkeen G2 on uudistanut kokoonpanoansa kiinnittämällä kaksi uutta hieman tuntemattomampaa ranskalaisvahvistusta.

Audric ”JaCkz” Jug ja Lucas ”Lucky” Chastang korvasivat joukkueen pitkäaikaiset jäsenet Kevin ”Ex6TenZ’”Droolans:n ja Edouard ”SmithZz” Dubourdeaux:n. JaCkz ja Lucky ovat huomattavasti kokemattomampia, kuin G2:n aikaisemmat kaksi veteraania, eikä heidän tasoerokaan ole kummoinen. G2 lepää silti Richard ”shox” Papillonin ja Kenny ”kennyS” Schrub:n harteilla.

G2 ei ole saanut viimeisen kolmen kuukauden aikana sen kummempia aikaan. Joukkue on pelannut kohtalaisen hyvin, mutta heidän pelissään ei ole ollut merkkejä huimasta tasonnoususta tai pelin kehittymisestä. Joukkue näyttää olevan keskikertoisen hyvä, ja sen ei pitäisi riittää jatkoon näinkin tasokkaassa turnauksessa.

TeamMapsRW%OpKMultiK5v4%4v5%Traded%Utility ADRFA
 Ranska, G24252.3%53.0%0.8273.1%28.8%19.4%17.80.29

Joukkue on viimeisen kolmen kuukauden aikana voittanut 24- ja hävinnyt 18 ottelua. Yllä on taulukko G2:n viimeisen kolmen kuukauden aikaisista tilastoista. Tilastot ovat hyvät, mutta täytyy myös muistaa, että G2 on pelannut suurimman osan otteluistaan huonompia vastuksia vastaan, kuin mitä tässä turnauksessa vastukset ovat.

Turnaus tulee olemaan erittäin kovatasoinen ja kilpailu kahdeksasta jatkopaikasta tulee olemaan erittäin kovaa. G2 pitää olla parempi, jotta ranskalaisjoukkue pääsisi jatkoon. Heidän pelissään ei tällä hetkellä ole mitään ihmeellistä tai erilaista, kuin mitä muilla joukkueilla olisi ja sen lisäksi muilla joukkueilla on paremmat pelaajat, kuin G2:lla.