CS su 22.05. klo 23:59

CS:GO Major - Tulos tai ulos!

Hyppää Uhmapelaajien rahanmetsästystalkoisiin Counter Striken Major-turnauksen ajaksi!

Counter Striken vuoden suurin turnaus PGL Major Antwerp starttaa maanantaina 9. päivä toukokuuta. Uhmapelaajat lähtee turnaukseen täysin uudenlaisen projektin kanssa. Tarkoituksena on muuttaa 100€ mahdollisimman isoksi kotiutukseksi. Luvassa on ammattivedonlyönnistä poikkeavia kohteita sekä hieman uhmakkaampia panostuksia. Majorien ajan julkaistaan tuttuun tyyliin myös normaaleja vedonlyöntikohteita, jotka löytää jokaisena pelipäivänä saitilta. Hyppää mukaan tähän ennennäkemättömään konseptiin, mikäli luottoa ja kiinnostusta löytyy!

On huomautettava, että kyseisellä projektilla ei ole mitään tekemistä ammattimaisen vedonlyönnin kanssa. Counter Strikesta julkaistaan erikseen normaalivihjeitä, joissa on täysin erilainen panostus.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Tämä vihje pysyy saitilla Majoreiden loppuun saakka ja vihjeeseen päivitetään jokaisena pelipäivänä uudet kohteet, millä kassaa yritetään kasvattaa!

Seuranta

Kassa aloituksessa: 100€
Kassa ennen kierroksen vetoja: 16€
Tulos ennen kierrosta: -84€

 

Sunnuntai 15.5

Kohteet: Tripla – Heroic, G2 & Imperial
Panos: 6€
Kerroin: 5,67

Uhmapelaajien CS-vastaaja on kirjoitushetkellä yläilmoissa nauttimassa Finnairin uskomattoman nopeasta internet-yhteydestä. Tämän takia kertoimia ei valitettavasti saada vihjeeseen päivitettyä. Legends Stagen viimeiselle pelipäivälle lähdetään kuitenkin painamaan Heroicin, G2:n ja Imperialin suorien voittojen kertoimia tripla-muodossa.

Nyt myös kertoimet mukana!

Muista tsekata myös normivihjeet avauskierrokselle!

Muista tsekata tämä vihje jokaisena pelipäivänä, sillä tavoitteet kassan suhteen ovat korkealla. Katsotaan mihin pystytään, kun käyntiin pärähtää vuoden suurin CS-turnaus PGL Major Antwerp 2022!

10 euroa pelirahaa