ke 05.09. klo 19:30

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

CS:GO: North – Hellraisers | Jatkuuko Northin supervire?

Faceit Major 2018 – Main Qualifier
Faceit Majorin ensimmäinen päivä on edessä ja tänään pelataan huimat kahdeksan BO1 ottelua. Viimeisimmän turnauksen, Dreamhack Masters Stockholmin, voittanut North kohtaa avausottelussaan Hellraisersin. Ottelun suurin kysymys on, pystyykö North pitämään hurjan vireensä viime viikolta.
North ja Hellraisers ovat pelanneet monia kertoja vastakkain. North on lähes poikkeuksetta voittanut kaikki viimeisimmät ottelut, joista selvästi näkyy Northin menneen kehityksessä ohi. North on voittanut kolme viimeisintä BO3 sarjaa Hellraisersia vastaan lukemin 2-0.
North pelasi aivan uskomattoman turnauksen viime viikolla Tukholmassa – voittaen turnauksessa mm. Astraliksen kahdesti, Natus Vinceren ja Mousesportsin. Tuhkimotarina sai upean päätöksen, kun North voitti Astraliksen turnauksen finaalissa.
Hellraisersilla ei mennyt aivan putkeen Tukholmassa. Joukkue aloitti tappiolla MiBR:ä vastaan 11-16, jonka jälkeen joukkue kohtasi Gambitin. Gambit kaatui numeroin 2-1, ja vastaan asettui Mousesports. Tämä suomalaisellakin tähditetty superjoukkue oli kuitenkin liian iso pala haukattavaksi, sillä Hellraisers hävisi 2-0 ja tippui ulos turnauksesta.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

Joukkueiden välillä on tasoeroa – ennen Northin pelaajavaihdosta, jossa Heroic sai Daniel ”mertz” Mertz:n ja North vastineeksi Nikolaj ”niko” Kristensen:n oli Hellraisersin ja Northin ottelut todella tasaisia. North oli silti aina paperilla huomattavasti parempi joukkue. North on sitä edelleen, mutta nyt näyttäisi siltä, että North on saanut myös taktisen puolensa kuntoon, ja joukkue loistaa.
Tukholman turnauksessa nähtiin, kuinka MSL pystyi vihdoin käyttämään pelaajiaan oikein ja oikeissa paikoissa, joka on todella suuri parannus ottaen huomioon Northin todella pitkän ns. “kuivan kauden.” MSL oli samalla aivan loistavassa iskussa AWP-kiväärinsä kanssa, joka oli suorastaan kirsikka kakun päällä.
North on iskussa ja pelottavampi kuin koskaan ennen. Nikon liityttyä joukkueeseen jotain selkeästi tapahtui ja se on hyvä asia. Northista alkaa muodostua todella hyvätasoinen joukkue, ottaen huomioon joukkueen laajan karttavalikoimankin. North on enemmän kuin iloinen saadessaan pelata Miragea, Trainia, Dustia, Nukea tai jopa Infernoakin, joka on todella iso vahvuus. Northin viiden kartan rykelmä on vahva ja laaja. Jäljelle jäävät Overpass ja Cache, jotka North saa molemmat poistettua ottelussa. Northilla on ylivoima.
Betsit laitetaan ilman muuta Northin kautta. Ottelun tasoituslinjat ovat yllättävän pieniä, ja kertoimet yllättävän isoja. Muutamaa päivää aikaisemmin olisi saanut vielä parempia kertoimia, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ