CS ma 01.03. klo 16:00

GODSENT - Sinners

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sinnersin vakivalinta Inferno voi tuoda todella runsaslukuisen ottelun kierroksien osalta

Snow Sweet Snow 2 -turnaus alkaa maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Maanantaina nähdään monia loistavia otteluita turnauksesta, jossa suomalaisjoukkue HAVU on myös mukana. Snow Sweet Snow 2 on turnaus, jossa lähes 70 000 dollarin palkintopotista taistelee kaksikymmentä joukkuetta. Mukana on suomalaisjoukkue HAVU sekä juuri IEM Katowice -turnauksessa loistaneet CIS-joukkueet Team Spirit sekä Gambit. Mukana turnauksessa on myös maailman kalleimmaksi joukkueeksi nimitetty Cloud9. Nämä kolme joukkuetta odottavat kuitenkin jo pudotuspelivaiheessa, sillä lohkovaiheeseen osallistuu vain kuusitoista joukkuetta.

Klo: 16:00 Suomen aikaa mainetta niittäneen brasilialaispelaaja Epitácio “TACO” de Melon uusin projekti, joka pelaa GODSENT:n organisaation alla kohtaa Sinnersin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

GODSENT pelasi ensimmäiset ottelunsa yhdessä loistavasti. TACO:n joukot voittivat Extremumin, PACT:n ja Sinnersin 2-0, mutta joukkue koki karvaan tappion Gambitille Snow Sweet Snow 1 -turnauksen puolivälieräottelussa. Häviö ei tässä tapauksessa ole häpeä, sillä Gambit kruunattiin juuri alkuvuoden suurimman turnauksen, IEM Katowicen mestariksi.

Sinnersillä on kuitenkin yksi kartta, jossa joukkue voi etenkin haastaa GODSENT:n. Kyseessä on Inferno, jossa Sinners on pelannut viimeisen kolmen kuukauden aikana 29 kertaa. Kyseessä on ylivoimaisesti joukkueen pelatuin kartta, sillä Sinners valitsee Infernon omaksi kartakseen lähes jokaisessa ottelussa. Viimeksi, kun joukkueet kuukausi sitten kohtasivat Infernossa päättyi ottelu GODSENT:n nimiin lukemin 16-14. Vaikka joukkueiden välillä onkin tasoeroa, on Inferno silti kartta, jossa Sinners voi GODSENT:n haastaa.