CS ma 01.03. klo 19:00

MIBR - HAVU

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HAVU:n ensimmäinen todellinen testi nähdään maanantai-iltana, kun vastaan asettuu huippujengejä viime aikoina haastanut MIBR.

Snow Sweet Snow 2 -turnaus alkaa maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Maanantaina nähdään monia loistavia otteluita turnauksesta, jossa suomalaisjoukkue HAVU on myös mukana. Snow Sweet Snow 2 on turnaus, jossa lähes 70 000 dollarin palkintopotista taistelee kaksikymmentä joukkuetta. Mukana on suomalaisjoukkue HAVU sekä juuri IEM Katowice -turnauksessa loistaneet CIS-joukkueet Team Spirit sekä Gambit. Mukana turnauksessa on myös maailman kalleimmaksi joukkueeksi nimitetty Cloud9. Nämä kolme joukkuetta odottavat kuitenkin jo pudotuspelivaiheessa, sillä lohkovaiheeseen osallistuu vain kuusitoista joukkuetta.

Klo: 19:00 Suomen aikaa suomalaisjoukkue HAVU saa ensimmäisen kovan vastustajansa. HAVU on voittanut pelaamastaan kuudesta ottelusta viisi, mutta ainoastaan yhdessä ottelussa joukkue on saanut edes jokseenkin tasokkaan vastustajan. Kyseisessä ottelussa Winstrike koulutti HAVU:a lukemin 2-1.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

HAVU hävisi kyseisessä ottelussa Dust 2:n lukemin 16-9. MIBR:n vakivalinta sattuu juuri olemaan kyseinen Dust 2, jossa MIBR on pelannut loistavasti. HAVU lähtee kyseiseen karttaan, kuten koko otteluun suurena altavastaajana.

MIBR on pelannut viimeisimmät ottelunsa todella kovatasoisia joukkueita vastaan. MIBR on näitä joukkueita vastaan onnistunut saamaan paljon kierroksia, ja jopa karttavoittoja. Joukkue jopa voitti ruotsalaisjoukkue Fnaticin lukemin 2-0. MIBR:n tekeminen Dustissa on ollut myös loistavaa katsottavaa, jonka vuoksi suomalaisjoukkueelle tulee todella tukalat paikat maanantai-iltana. MIBR on pelannut neljä ottelua Dustissa, joista on tarttunut kaksi voittoa. Fnatic ja FaZe kaatuivat tasaisten vääntöjen jälkeen.

Might want to avoid jinxing it this time
kkkkkkkkkkk