CS ma 01.03. klo 19:00

SAW - CPH Flames

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

SAW loistavassa vireessä – vastaan asettuu alemman tason joukkue CPH Flames, joka ei ole vakuuttanut

Snow Sweet Snow 2 -turnaus alkaa maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Maanantaina nähdään monia loistavia otteluita turnauksesta, jossa suomalaisjoukkue HAVU on myös mukana. Snow Sweet Snow 2 on turnaus, jossa lähes 70 000 dollarin palkintopotista taistelee kaksikymmentä joukkuetta. Mukana on suomalaisjoukkue HAVU sekä juuri IEM Katowice -turnauksessa loistaneet CIS-joukkueet Team Spirit sekä Gambit. Mukana turnauksessa on myös maailman kalleimmaksi joukkueeksi nimitetty Cloud9. Nämä kolme joukkuetta odottavat kuitenkin jo pudotuspelivaiheessa, sillä lohkovaiheeseen osallistuu vain kuusitoista joukkuetta.

Klo: 19:00 Suomen aikaa portugalilaisjoukkue SAW saa vastaansa Copenhagen Flamesin. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla. SAW on joukkueista selvästi tasokkaampi. SAW nimittäin kilpaili Endpointin kanssa jopa seuraavan kauden ESL Pro League paikasta, jonne joukkue melkein pääsikin. SAW on suorittanut loistavasti, ja pitänyt tasonsa näinä vaikeina aikoina.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

SAW:a vastaan asettuu CPH Flames, joka on ollut vaikeuksissa jopa alemman tason joukkueita vastaan. CPH Flames on kärsinyt tappioita lukemattomia tier 3 joukkueita vastaan, ja joukkueen peli ei ole lähtenyt nousuun. Nyt vastaan asettuu SAW, joka todisti mm. voittamalla ENCE:n uuden kokoonpanon olevansa äärimmäisen kovastsa iskussa.

SAW:lle tarjotaan 5,5 kierroksen tasoitusta, joka on äärimmäisen antoisa, sillä joukkueen karttavalikoima on huomattavasti vahvempi, kuin CPH Flamesin.