CS ma 01.03. klo 13:00

TeamOne - Winstrike

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Winstrike loistavassa vireessä – tilastot puhuvat joukkueen murskavoiton puolesta

Snow Sweet Snow 2 -turnaus alkaa maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Maanantaina nähdään monia loistavia otteluita turnauksesta, jossa suomalaisjoukkue HAVU on myös mukana. Snow Sweet Snow 2 on turnaus, jossa lähes 70 000 dollarin palkintopotista taistelee kaksikymmentä joukkuetta. Mukana on suomalaisjoukkue HAVU sekä juuri IEM Katowice -turnauksessa loistaneet CIS-joukkueet Team Spirit sekä Gambit. Mukana turnauksessa on myös maailman kalleimmaksi joukkueeksi nimitetty Cloud9. Nämä kolme joukkuetta odottavat kuitenkin jo pudotuspelivaiheessa, sillä lohkovaiheeseen osallistuu vain kuusitoista joukkuetta.

Klo: 13:00 Suomen aikaa HAVU:nkin päihittänyt venäläisjoukkue Winstrike saa vastaansa brasilialaisjoukkue TeamOne:n. Ottelu pelataan paras kolmesta -formaatilla. Winstrike on suuri ennakkosuosikki kertoimien valossa, mutta heidän 2-0 -voitolle tarjotaan silti loistavaa kerrointa.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Winstrike on seitsemän ottelun voittoputkessa. Joukkue on pitänyt tasoisiaan joukkueita pilkkanaan ja onnistui voittamaan jopa suomalaisjoukkue HAVU:n. Winstrike on 37 ottelustaan viimeisen kolmen kuukauden aikana voittanut 43.2% 2-0 -tuloksella. Tilasto kertoo joukkueen dominoinnista tälläisissä turnauksissa. Nyt vastassa on TeamOne, jolla on viimeisen kolmen kuukauden aikana pelejä alla vain 5.

Winstrike lähtee otteluun hyvistä asemista. Joukkue on loistava TeamOnen parhaissa kartoissa, joka ei jätä brasilialaisjoukkueelle valinnan varaa. Winstriken tulee voittaa ottelu 2-0, sillä kaikki muut tulokset olisivat joukkuelle silkka pettymys.