CS ti 02.03. klo 19:00

Endpoint - HAVU

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HAVU jatkaa loistavalla tiellä – Endpoint tarjoaa kuitenkin suuren haasteen Miragessa

Snow Sweet Snow 2 -turnaus jatkuu tiistaina toisen kierroksen otteluilla. Suomalaisjoukkue HAVU aloitti turnauksen loistokkaasti voitettuaan brasilialaisjoukkue MIBR:n lukemin 2-0. HAVU pelasi loistavasti, mutta MIBR ei todellakaan pelannut omalla tasollaan. Joukkueen pelistä puuttui täysin se tunnettu brasilialaisjoukkueiden aggressiivisuus, joka helpotti HAVU:n urakkaa huomattavasti.

HAVU saa vastaansa tiistaina Endpointin. Endpoint aloitti urakkansa turnauksessa niinikään voitokkaasti, kun joukkue voitti ensimmäisessä ottelussa Tridentin lukemin 2-0. Endpoint on tasokas joukkue, ja joukkueiden välisestä väännöstä saadaan varmasti erittäin tasokas ottelu.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

HAVU:n parhaisiin karttoihin kuuluu viime aikaisten otteluiden perusteella Dust 2, Inferno ja Mirage. Näistä kartoista HAVU on omana valintanaan suosinut aina Dustia tai Miragea. Endpoint on myös tasokas joukkue kyseisissä kartoissa, joten HAVU:lla saattaa tulla tiukat paikat oman karttavalintansa kanssa. Tietysti mikäli joukkueelta löytyy luottoa esimerkiksi Overpassiin, jossa HAVU päihitti Winstriken, voisi joukkue valita senkin omaksi kartakseen.

Endpoint valinnee omaksi kartakseen Miragen, jota joukkue on valinnut viime aikoina omaksi kartakseen rutkasti. HAVU:n tulokset Miragessa ovat loistavia, jonka vuoksi oikein pelatulla karttavalinnalla HAVU:lla on mahdollisuus ryöstää ottelu lukemin 2-0. Tämä kuitenkin edellyttää sitä, että HAVU:lla on selkeä karttavalinta otteluun, jossa joukkue on itsevarma. Ulkopuolelta HAVU:n karttavalintaa on vaikea spekuloida, sillä joukkueella on vasta niin vähän pelejä alla, että joukkueen karttavalikoima ei näy selkeästi ulos.

Otteluun lähdetään kuitenkin hakemaan Endpointin karttavalinnan kierrosylitystä. Ainoa asia, mikä ottelussa pitäisi olla selvää, on se, että Endpoint valitsee suurella todennäköisyydellä omaksi kartakseen Miragen. HAVU:n ottelut Miragessa on olleet todella tiukkoja vääntöjä riippumatta vastustajasta, ja Endpoint antaa HAVU:lle kyseisessä kartassa todellisen haasteen.