CS ma 01.03. klo 13:00

Endpoint - Trident

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Endpoint suuri ennakkosuosikki Tridentiä vastaan – joukkueiden välillä suuri tasoero

Snow Sweet Snow 2 -turnaus alkaa maaliskuun ensimmäisenä päivänä. Maanantaina nähdään monia loistavia otteluita turnauksesta, jossa suomalaisjoukkue HAVU on myös mukana. Snow Sweet Snow 2 on turnaus, jossa lähes 70 000 dollarin palkintopotista taistelee kaksikymmentä joukkuetta. Mukana on suomalaisjoukkue HAVU sekä juuri IEM Katowice -turnauksessa loistaneet CIS-joukkueet Team Spirit sekä Gambit. Mukana turnauksessa on myös maailman kalleimmaksi joukkueeksi nimitetty Cloud9. Nämä kolme joukkuetta odottavat kuitenkin jo pudotuspelivaiheessa, sillä lohkovaiheeseen osallistuu vain kuusitoista joukkuetta.

Klo: 13:00 Suomen aikaa kansainvälinen joukkue Endpoint saa vastaansa venäläisjoukkue Tridentin. Tridentissä pelaa legendaarinen venäläispelaaja Denis “seized” Kostin, joka on johtanut nuorisojoukkoaan loistaviin tuloksiin. Trident on suurelti aliarvostettu joukkue, joka tekee nousuaan alemman tason CS:n läpi.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Endpoint on suuri ennakkosuosikki otteluun, sillä joukkue niitti mainetta vuoden 2020 aikana voittaen monia suuria joukkueita ja karsien jopa ESL Pro Leaguen seuraavaan kauteen. Totuus otteluun lähdettäessä on kuitenkin se, että Endpoint on todella suuri ennakkosuosikki otteluun. Joukkue on voittanut suurin kierroseroin jopa alemman tason parhaita joukkueita, joihin lukeutuu esimerkiksi forZe.

Endpointin karttavalikoima sopii loistavasti Tridentiä vastaan, sillä joukkueen parhaat kartat Mirage ja Dust 2 on olleet vaikeita Tridentille, kun vastaan asettuu hiukan taitavampi joukkue. Tridentillä ei myöskään ole selvää karttavalikoimaa, jonka turvin joukkue saisi tarvittavia kierroksia Endpointia vastaan.