su 08.09. klo 19:00

AVANGAR - Astralis

Mestaruus tarjottimella Astralikselle

CS:GO:n Berliinin Major-turnaus on loppuhuipennusta vaille valmis, kun sunnuntai-iltana pelataan turnauksen finaali. Viimeisen kahden joukkueen joukkoon tiensä raivasivat suuri yllättäjä AVANGAR sekä finaalien vakiokasvo tanskalainen Astralis. Ottelu alkaa arviolta 19:00 ja se on BO3 (paras kolmesta).

AVANGAR jatkoi yllätyksiä, kun se voitti Renegadesin suoraan kahdessa kartassa päättäen aussien hienon voittoputken. Jälkimmäisessä kartassa sarjassa AVANGAR oli vahva, mutta varsinkin ensimmäinen kartta sarjassa tuntui lähinnä suoralta lahjalta, kun Renegadesin Gratisfaction kävi syöttämässä itsensä Jamelle Miragen midissä kierros toisensa perään. Kuten ennakoitiin piti busterin ja qikertin nostaa tasoaan, jotta jks ja jkaem häviävät riflejen välisen taiston ja näin kävi, minkä huomaa myös tilastoissa. Illan finaaliin joukkueen tulivoimaisimmalta kolmikolta vaaditaan jälleen tasonnostoa, koska Renegades paini eilisen suorituksella täysin eri luokassa kuin illan finaalivastustaja.

Onko Olybet vielä testaamatta?

Olybetin uusille asiakkaille tarjolla 50€ riskitön veto. Tarjouksessa ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Upouusi pelipaikka Uhmapelaajille!

NRG:n ja Astraliksen välisestä kamppailusta muodostui varsin yksipuolinen kamppailu, kun Astralis aloitti NRG:n oman kartan Trainin todella vahvasti CT-puolella eikä koskaan luopunut johdosta. Tanskalaiset hoitivat myös oman karttansa avauspuoliskon identtisillä 10-5 lukemilla, eikä tälläkään kertaa luopunut johdosta ja selvitti tiensä todella helpon näköisesti vuoden toisen Majorin finaaliin. Joukkueen tekemisessä oli vielä sekavuutta karsintapeleissä, mutta pudotuspelien alettua on joukkue ollut itse varmuus, ja joukkueen pelaajat käyttävät paikat hyödyksi todella korkealla prosentilla. Tulivoimaisuudessa joukkue on aivan ylivoimainen verrattuna AVANGARiin ja katsojien harmiksi voi finaalista kehkeytyä todella nopea näytös.

Karttojen osalta AVANGARilla on yksi oljenkorsi: Dust2, jossa joukkueella voi olla mahdollisuus haastaa tanskalaisia voitosta. Muut kartat kääntyvät enemmän tai vähemmän Astraliksen nimiin. AVANGAR tarvitsee sarjan ensimmäisen kartan mikäli se mielii voittaa finaalin, ja joukkue varmasti tiedostaa tämän itsekin. Avauskartta onkin todennäköisesti ottelusarjasta tasaisin, ja toinen kartta voi revetä todella pahasti riippuen pistoolikierrosten kohtalosta.

Bookkerit ovat linjanneet Astraliksen ansaitusti selkeäksi ennakkosuosikiksi, ja ottelun voiton kertoimet jopa tasoituksella ovat liian alhaiset pelivalinnaksi. Pelivalinnoissa luotetaankin karttakohtaisiin vetoihin ja pelilapulle päätyy tasapanoksella ensimmäiseen karttaan kierrosten overia ja toiseen karttaan Astraliksen voitto tasoituksella.

50€ riskitön veto Olybetin uusille asiakkaille. Tarjouksessa ei ole kierrätysvaatimuksia. Lunasta diili >>>