pe 23.08. klo 16:45

CR4ZY - Grayhound

CR4ZY:lla mahdollisuudet edetä pitkälle turnauksessa

Counter Striken maailmassa on odotettu jo aivan liian kauan vuoden toista major -turnausta. Starladderin järjestämä Berliinissä pelattava ja yli kaksi viikkoa kestävä major -turnaus on vihdoin valmiina alkamaan. Huomenna, perjantaina 23. päivä elokuuta odotus loppuu ja ensimmäiset ottelut alkavat major -turnauksen ensimmäisestä vaiheesta, joka on Main Qualifier -vaihe.

Main Qualifier -vaiheen ensimmäisen kierroksen viimeinen ottelu pelataan CR4ZY:n ja Grayhoundin välillä. Ottelu pelataan tuttuun tyyliin BO1 -formaatilla ja se alkaa Suomen aikaa klo: 16:45.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

CR4ZY on jo pitkän aikaa kiikkunut TOP-20 tai jopa TOP-10 joukkueiden rajalla. Joukkueessa on hurjasti potentiaalia, mutta aivan sitä haluttua varmuutta omaan peliin ei ole löytynyt. Nyt joukkue otti kuitenkin suuren askeleen eteenpäin karsiessaan major -turnaukseen ja pelaajien reaktioista näki, kuinka tärkeää se oli joukkueelle.

CR4Zy lähtee ilman muuta ennakkosuosikkina tähän otteluun. Joukkue on paljon vastustaajansa Grayhoundia edellä yksilötaidossa ja joukkuepelaamisessa. Grayhound on nimittäin viimeisen kolmen kuukauden aikana suorittanut todella alhaisella tasolla. Joukkueen luottopelaaja Erkast jättää joukkueen tämän turnauksen jälkeen, joka sekin on tätä turnausta ajatellen takaisku joukkueelle.

CR4ZY lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina ja on odotettavaa, että joukkue voittaa ottelun pienen kierrostasoituksen kera.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>