pe 23.08. klo 15:30

Mousesports - forZe

ForZe on turnauksen musta hevonen

Counter Striken maailmassa on odotettu jo aivan liian kauan vuoden toista major -turnausta. Starladderin järjestämä Berliinissä pelattava ja yli kaksi viikkoa kestävä major -turnaus on vihdoin valmiina alkamaan. Huomenna, perjantaina 23. päivä elokuuta odotus loppuu ja ensimmäiset ottelut alkavat major -turnauksen ensimmäisestä vaiheesta, joka on Main Qualifier -vaihe.

Main Qualifier -vaiheen ensimmäisen kierroksen kolmas ottelu pelataan Mousesportsin ja forZe:n välillä. Ottelu on tuttuun tyyliin BO1 ja se alkaa klo: 15:30 Suomen aikaa.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Kyseessä on ehkä ensimmäisen päivän kiinnostavin ottelu. Mousesports on Vitalityn tavoin suosikki etenemään ensimmäisestä vaiheesta helposti jatkoon, mutta moni aliarvioi forZe:n joukkueen. Venäläisjoukkue on ollut hurjassa vireessä viimeisen kolmen kuukauden aikana. Joukkue on lähes murskannut kaikki samalla tasolla pelaavat joukkueet ja suurinpiirtein dominoinut tier 2 -tasoa.

Oletko jo pelannut NetBetillä?

ForZe:n joukkue on äärimmäisen taitava ja joukkueessa on hurjasti potentiaalia. Jos joukkue saa hyvän alun, on ensimmäinen ottelu Mousesportsia vastaan jopa täysin voitettavissa. Joka tapauksessa ottelusta tulee varmasti tasainen. Joukkueet ovat keskenään hyvin samantapaisia, sillä molemmilla joukkueilla on paljon tulivoimaa ja nuoria, mutta taitavia pelaajia.

Ottelun tulee voittamaan joukkue, joka yksinkertaisesti pelaa paremmin. Otteluun ei oikein voi valmistautua taktisesti, sillä molemmat joukkueet pelaavat hyvin simppeliä CS:ää, jonka taktiikat kehittyvät aikalailla kesken kierroksen. Kumpikaan ei ole taktisesti niinkään erikoinen joukkue, vaan joukkueet pelaavat luottaen omiin pelaajiinsa ja mid-round calleihin.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>